Η Γουλβς ανακοίνωσε με επικό βίντεο τον Ντιέγκο Κόστα (vid)

Η Γουλβς ανακοίνωσε με επικό βίντεο τον Ντιέγκο Κόστα (vid)

Ποδοσφαιριστής της Γουλβς με κάθε επισημότητα είναι ο Ντιέγκο Κόστα.

Στη λύση του Ντιέγκο Κόστα στράφηκε η Γουλβς, προκειμένου να ενισχύσει την -αποδεκατισμένη λόγω τραυματισμών- επιθετική γραμμή της. Και μάλιστα το έκανε με ένα επικό βίντεο, στο οποίο ο «τρελός» Κόστα κρατάει τρεις λύκους στα χέρια του!

Ο 33χρονος Ισπανο-Βραζιλιάνος φορ πέρασε τις ιατρικές εξατάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς με τους «λύκους», επιστρέφοντας έτσι στην Premier League, όπου αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2017, με τη φανέλα της Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Από την πίκρα του 1993 μέχρι τον θρίαμβο του 2005…

Αφότου αποχώρησε από το Λονδίνο (μετά τη ρήξη του με τον τότε προπονητή των «μπλε», Αντόνιο Κόντε), επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία είχε μεταγραφεί στην Τσέλσι. Η δεύτερη θητεία του στους «ροχιμπλάνκος» ολοκληρώθηκε άδοξα, το Δεκέμβριο του 2020, και έκτοτε ο Ντιέγκο Κόστα είχε μόνο ένα τετράμηνο πέρασμα από τη βραζιλιάνιη Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ ήταν άνεργος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Γουλβς δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στη 14η θέση με μόλις μία νίκη ως τώρα και τη χειρότερη επίθεση της Premier League (τρία γκολ). Ο Αυστριακός επιθετικός Σάσα Κάλαϊτζιτς, που αποκτήθηκε στις 31 Αυγούστου από τη Στουτγκάρδη αντί 18 εκατ. ευρώ, υπέστη ρήξη χιαστών στο ντεμπούτο του με την ομάδα, ενώ ο διεθνής Μεξικανός φορ Ραούλ Χιμένες βρίσκεται εκτός με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ