Σάλος στην Αγγλία με την απόλυση του εμπορικού διευθυντή της Τσέλσι για χυδαία μηνύματα προς την Καταλίνα Κιμ

Σάλος στην Αγγλία με την απόλυση του εμπορικού διευθυντή της Τσέλσι για χυδαία μηνύματα προς την Καταλίνα Κιμ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγγλία η είδηση με τα χυδαία μηνύματα του εμπορικού διευθυντή της Τσέλσι, Ντάμιαν Γουίλαμπι, προς την μάνατζερ Καταλίνα Κιμ! Λιγότερο από έναν μήνα κράτησε η θητεία του στους «μπλε».

Τη γραμμή τους και τις προθέσεις που έχουν δείχνουν με το… καλησπέρα, οι νέοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι. Η νέα κοινοπραξία των «μπλε», με επικεφαλής τον Τοντ Μπόλι, έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς έχουν γίνει και ενέργειες εκτός αγωνιστικού χώρου, με διάφορα αντιρατσιστικά κινήματα.

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Αμερικανός παράγοντας είχε να διαχειριστεί μια πολύ σοβαρή υπόθεση, έχοντας στα χέρια του και αποδεικτικά στοιχεία. Όπως παραθέτει η Telegraph, η γνωστή Νοτιοκορεάτισσα μάνατζερ, Καταλίνα Κιμ, η οποία μάλιστα είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει την Τσέλσι, δέχτηκε χυδαία μηνύματα από τον εμπορικό διευθυντή της Τσέλσι, Ντάμιαν Γουίλαμπι, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο στους «μπλε» πριν από μόλις έναν μήνα!

Διαβάστε επίσης: Μέσι μάλλον… τρελάθηκες – Οι απίθανες απαιτήσεις για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (pic)

Πιο συγκεκριμένα, ο Γουίλαμπι, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί και στη Μάντσεστερ Σίτι, φέρεται να έστειλε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην Κιμ, πριν δώσει τα χέρια με την Τσέλσι.

Η Νοτιοκορεάτισσα ενημέρωσε τον επικεφαλής του Marketing της Τσέλσι, Τομ Γκλικ, για τα μηνύματα, καθώς οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων.

Έτσι, αφού ο Γκλικ ενημέρωσε τον Μπόλι, ο Γουίλαμπι απολύθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες, πριν καλά καλά κλείσει έναν μήνα στον σύλλογο!

«Η Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι έχει τερματίσει την απασχόληση του εμπορικού διευθυντή Ντάμιαν Γουίλαμπι με άμεση ισχύ. Αποδεικτικά στοιχεία ακατάλληλων μηνυμάτων που έστειλε ο κ. Γουίλαμπι, πριν από το ραντεβού του στην Τσέλσι νωρίτερα αυτό το μήνα, παρασχέθηκαν πρόσφατα και διερευνήθηκαν από τον σύλλογο. Ενώ στάλθηκαν πριν από την απασχόλησή του στο κλαμπ, μια τέτοια συμπεριφορά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το περιβάλλον εργασίας και την εταιρική κουλτούρα που έχει εδραιωθεί από τη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου εργάζονται ακούραστα για να θέσουν και να επιτύχουν τα υψηλότερα πρότυπα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν μια κουλτούρα διαφάνειας, λογοδοσίας, συμμετοχής, διαφορετικότητας και ευκαιριών. Ο σύλλογος έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που ενσωματώνει αυτές τις αξίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ