Χάβερτς: «Δεν περίμενα την απόλυση του Τούχελ»

Χάβερτς: «Δεν περίμενα την απόλυση του Τούχελ»

Ο Κάι Χάβερτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker» δήλωσε πως έμεινε έκπληκτος με την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι.

Έπειτα από 1,5 χρόνο στον πάγο της Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από τους «μπλε», με αφορμή το κακό ξεκίνημα που έκανε στη σεζόν. Αυτή η κίνηση της διοίκησης άφησε έκπληκτους του οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον παίκτη της ομάδας Κάι Χάβερτς.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός μέσος, είπε πως δεν το περίμενε με βάση το πως έπαιζε η ομάδα τον τελευταίο χρόνο και τι πέτυχε.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει ο Σεμπά!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Δεν αρχίσαμε καλά και βρισκόμαστε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είχαμε αρκετά νέα αποκτήματα που θα πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν.

Το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Και εγώ έμεινα έκπληκτος από την απόλυση του Τούχελ, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος πώς παίζαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο και τι πετύχαμε.

Ο Πότερ μάς έκανε εξαιρετική εντύπωση, θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα που διασκεδάζει τον κόσμο με το ποδόσφαιρό της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ