Τιάγκο Σίλβα: «Στόχος μου να παίζω μέχρι τα 40»

Τιάγκο Σίλβα: «Στόχος μου να παίζω μέχρι τα 40»

Την επιθυμία του να παίζει μέχρι τα 40 εξέφρασε ο αμυντικός της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα.

Ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να είναι 38 ετών όμως αποτελεί μια σταθερή λύση για την άμυνα της Τσέλσι, συνεχίζοντας να αποδίδει καλά στο κορυφαίο επίπεδο, όπως αυτό της Premier League.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός τόνισε σε δηλώσεις του πως στόχος είναι να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του χρόνια, όμως είναι κάτι που δεν είναι εύκολο, ενώ επισήμανε ότι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Οι δηλώσεις του Τιάγκο Σίλβα:

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 40 μου, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στο κορυφαίο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα. Εξαρτάται από τη φετινή σεζόν, αλλά και από το τι θα γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επιπλέον, ρόλο παίζει και το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, αλλά θέλω να παίζω μέχρι τα 40 μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορέσω να συνεχίσω μέχρι τότε στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα στην Premier League.

Όποτε τελειώνω από την προπόνηση γυρίζω σπίτι και σκέφτομαι πως μπορώ να βελτιωθώ αύριο. Πρέπει να είμαι έτοιμος. Μπορεί να είμαι 38 ετών, αλλά νομίζω πως μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την Τσέλσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ