Καντονά: «Συναντήθηκα με τον Γούντγουορντ και του πρότεινα να γίνω πρόεδρος»

Καντονά: «Συναντήθηκα με τον Γούντγουορντ και του πρότεινα να γίνω πρόεδρος»

Ο Ερίκ Καντονά σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε πως είχε προτείνει τον εαυτό του για πρόεδρο ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Εντ Γούντγουορντ.

Για τις συζητήσεις που είχε με τον τότε αντιπρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ερίκ Καντονά στο «Athletic».

Συγκεκριμένα ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως είχε συναντηθεί με τον Εντ Γούντγουρντ και του είχε προτείνει να αναλάβει πρόεδρος της ομάδας, με τους επικεφαλής των «κόκκινων διαβόλων» να απορρίπτουν την πρότασή του.

Μάλιστα ο Καντόνα ανέφερε πως μέχρι και σήμερα πιστεύει ότι το ρόλο του προέδρου θα πρέπει να τον έχει κάποιος που γνωρίζει από ποδόσφαιρο αλλά και τον ίδιο τον σύλλογο.

«Τον συνάντησα (τον Γούντγουορντ) λίγες φορές. Αλλά εκείνοι δεν το δέχθηκαν (να αναλάβει πόστο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως Πρόεδρος ποδοσφαίρου). Ακόμη νομίζω πως εγώ ή κάποιος άλλος θα έπρεπε να έχει αυτόν τον ρόλο, θα έπρεπε να έχουν κάποιον για το ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε να είναι κάποιος από την ομάδα, που να γνωρίζει τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τον ίδιο τον σύλλογο».

Επιπλέον, ο Ερίκ Καντονά ανέφερε ξανά, πως δεν θα παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, λόγω των όσων έχουν γίνει για να αναλάβει η χώρα τη διοργάνωση αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

«Όλα γίνονται για τα λεφτά και ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που χτίζουν τα γήπεδα είναι απαίσιος. Και χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν. Αλλά και πάλι εμείς θα πανηγυρίσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προσωπικά, δεν θα το παρκαολουθήσω. Καταλαβαίνω πως το ποδόσφαιρο είναι μία επιχείρηση. Αλλά νόμιζα πως ήταν το μοναδικό μέρος που όλοι μπορούσαν να έχουν μία ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ