Ο Ντόουγκλας Λουίζ αντέδρασε σε σεξιστικό ποστ δημοσιογράφου για τη σύντροφό του

Ο Ντόουγκλας Λουίζ αντέδρασε σε σεξιστικό ποστ δημοσιογράφου για τη σύντροφό του

Το σεξιστικό ποστ του δημοσιογράφου, Μίλτος Νέβες κατά της συντρόφου του Ντόουγκλας Λουίζ έκανε έξω φρενών τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος έδωσε μια πληρωμένη... απάντηση.

Μια ανάρτηση του δημοσιογράφου, Μίλτος Νέβες έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Βραζιλιάνο μέσο της Άστον Βίλα, Ντόουγκλας Λουίζ. Πιο συγκεκριμένα στο ποστ του δημοσιογράφου φαίνεται η κοπέλα του Λουίζ και παίκτρια του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου των «χωριατών» Αλίσα Λέμαν, να πανηγυρίζει.

Ωστόσο ο λόγος που προκλήθηκε όλη αυτή η… φασαρία , είναι πως ο Νέβες παρότρυνε τους ακόλουθους του στο τουίτερ να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος της αθλήτριας με λεζάντα «Πάρτε μέρος και σχολιάστε».

Ο Βραζιλιάνος δεν το άφησε έτσι κάνοντας retweet την ανάρτηση, κατηγορώντας τον Νέβες για σεξιστική συμπεριφορά και για έλλειψη σεβασμού προς την παίκτρια και το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση δίχως τέλος – Δίωξη στον Ολυμπιακό, σιωπή για την ΑΕΚ

«Είσαι μεγάλος σε ηλικία, χρόνια στο ποδόσφαιρο και ποστάρεις ένα βίντεο που δεν σέβεται ούτε το ποδόσφαιρο γυναικών και ούτε την παίκτρια που είναι κοπέλα μου. Το ότι δεν έχεις μάθει ακόμη τι είναι ο σεβασμός, είναι ανήθικο», αναφέρει στην απάντηση του ο Λουίζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ