Πρόκληση δίχως τέλος – Δίωξη στον Ολυμπιακό, σιωπή για την ΑΕΚ

Πρόκληση δίχως τέλος – Δίωξη στον Ολυμπιακό, σιωπή για την ΑΕΚ

Διέσυρε το πρωτάθλημα της Super League η ΑΕΚ με την ανακοίνωση της μετά τη Λεωφόρο- Αλλά…

Την σχέση της ΑΕΚ με την ΕΠΟ δεν χρειάζεται κάποιος να την σχολιάσει εν έτη 2022. Παραβιάζει ανοιχτές θύρες όποιος το επιχειρήσει.

Κάποιες φορές όμως συμβαίνουν πράγματα που αν μη τι άλλο αλλάζουν συνολικά την οπτική επί του θέματος. Γιατί είναι άλλο τι μπορεί να κάνει ο Γιαννάκης και η παρέα του στο πάρκο Γουδή με ένα σωρό απίθανους τύπου που παριστάνουν τους παράγοντες και έχουν πιάσει πόστα σε επιτροπές. Και είναι άλλο πράγμα όταν στην εξίσωση προστίθεται η δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ακύρωσε το «πραξικόπημα» ΕΠΟ, Μπαλτάκου με Φιλιππούση

Τακτικοί δικαστές σχηματίζουν το «σώμα».

Να είναι τυχαίο; Ίσως. Σίγουρα όμως προκαλεί εντύπωση. Και δεδομένα μια μεγάλη συζήτηση. Διότι για παράδειγμα εξέδωσε ο Ολυμπιακός μια ανακοίνωση για τον διαιτητή Φωτιά μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο και άμεσα του ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη από τον κ. Νικόλαο Μαργαρίτη.

«Η δίωξη ασκείται διότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, που περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν» ανέφερε μάλιστα η σχετική ανακοίνωση.

Και μιας και η αναφορά ειδικά στον κ. Νικόλαο Μαργαρίτη; Είναι ο ίδιος που άσκησε δίωξη και στην ΕΠΣ Πειραιά μετά την ανακοίνωση-καταγγελία της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ιστορική Ένωση για τις «ειδικές σχέσεις» του Στιβ Μπένετ με την Ελένη Λαμπαδαρίου…

Αν όμως ο Ολυμπιακός προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις με την ανακοίνωση της 11/9, η ΑΕΚ τι ακριβώς έκανε μια μέρα μετά;

Η «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει την λειτουργία της με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση της ανίερης συμμαχίας. Η συγκεκριμένη «παρεούλα» ξένων διαιτητών που επηρεάζονται από τον Κλάτενμπεργκ, μεταξύ των οποίων και ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, που μετά τα όργια και στα play offs του περασμένου πρωταθλήματος, έφθασε χθες να κατακρεουργήσει την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, δεν πρέπει να ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ ξανά σε αγώνα της οποιονδήποτε από αυτούς τους διαιτητές – συνομιλητές του εξωθεσμικού Κλάτενμπεργκ. Και καλεί την ΚΕΔ να αποκλείσει αυτήν την «παρεούλα» από τους ορισμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την επιλογή ξένων που δεν θα έχουν καμιά σχέση με το «παρασύστημα Κλάτενμπεργκ». Το οργανωμένο bullying προς την ΚΕΔ την περασμένη εβδομάδα, δυστυχώς απέδωσε.

Στόχος ήταν να φτάσουμε στο σκάνδαλο της Λεωφόρου με πρωταγωνιστή τον απίστευτο Καμπάκοφ. Τώρα συνεχίζουν από τα Μέσα που ελέγχουν το bullying σε βάρος της αλήθειας. Αυτή την «βρώμικη» μάχη την κέρδισαν.

Για εμάς όμως, ο πόλεμος μόλις αρχίζει. Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς!»» ανέφερε στη δική της ανακοίνωση.

Μας είπε δηλαδή ότι υπάρχει μια παράγκα γύρω από τον πρώην αρχιδιαιτητή που αλλοιώνει το πρωτάθλημα.

Πως λοιπόν ο Ολυμπιακός κλήθηκε από τις 15/9 σε απολογία έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε και η ΑΕΚ μέχρι σήμερα 27/9 τη βγάζει λάδι;

Υπάρχει ένας μηχανισμός που λειτουργεί στην ΕΠΟ που προφανώς ενημερώνει τους τακτικούς δικαστές; Υπάρχουν Επιτροπές που έχουν αυτή την ευθύνη, μιας και ο κάθε δικαστής προφανώς μπορεί να μην γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο ποδόσφαιρο; Προφανώς. Τότε τι ακριβώς τελικά συμβαίνει;

Έλα ντε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ