Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προνομιούχος ο Πογκμπά, αδικημένος ο Φαν Ντε Μπεκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προνομιούχος ο Πογκμπά, αδικημένος ο Φαν Ντε Μπεκ

«Βασικός ο Πογκμπά που αργούσε στις προπονήσεις και όχι ο Φαν Ντε Μπεκ που προπονούταν 10 ώρες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρών ατζέντης του Ολλανδού μέσου στο «Voetbal Primeur» κάνοντας λόγο για άδικη μεταχείριση του τέως παίκτη του.

Για την άδικη αντιμετώπιση προς το πρόσωπο του Φαν Ντε Μπεκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο πρώην ατζέντης του Ολλανδού ποδοσφαιριστή, Γκίντο Άλμπερς, στο ολλανδικό «Voetbal Primeur». Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως ο 25χρόνος μέσος είχε εκφράσει τότε τάσεις φυγής από τον Αγγλικό σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για προνομιακή μεταχείριση του βασικού «ανταγωνιστή» του πρώην παίκτη του Άγιαξ, Πολ Πογκμπα, ο οποίος αν και αργούσε στην προπόνηση «καθάριζε» με ένα συγγνώμη και ξεκινούσε αυτός στην αρχική ενδεκάδα αντί ο Φαν Ντε Μπεκ που προπονούταν την ημέρα 10 ώρες.

Μάλιστα δεν δίστασε ο Γκίντο Άλμπερς πως τα πράγματα για τον πρώην πελάτη του ήταν καλύτερα στην πρώην του ομάδα στον Άγιαξ καθώς ήταν ο εαυτός του αγωνιστικά και οι φίλαθλοι τον αγαπούσαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ατζέντη του Ολλανδού:

«Έβλεπα την απογοήτευση του στον τρόπο που τον αντιμετώπιζαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνος έβλεπε το πως προσπαθούσα να αλλάξω την κατάσταση. Στην Ολλανδία, τον Ντόνι τον εκτιμούσαν, έπαιζε καλά και ήταν δημοφιλής στους φιλάθλους. Και αργότερα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αγωνιζόταν ποτέ. Η σχέση του με τον σύλλογο ψυχράνθηκε άσχημα.Είχε να ανταγωνιστεί τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αργούσε στην προπόνηση, έλεγε
συγγνώμη και έπαιζε πάλι, αντί ενός παιδιού που προπονούταν 10 ώρες την ημέρα για 8 εβδομάδες, ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ