Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την τοιχογραφία του Γκουαρντιόλα – Αποκαταστάθηκε η ζημιά

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την τοιχογραφία του Γκουαρντιόλα – Αποκαταστάθηκε η ζημιά

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγαν να καταστρέψουν την εντυπωσιακή τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως η ζημιά αποκαταστάθηκε, όπως ενημέρωσε ο καλλιτέχνης του δρόμου, Meana

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή τη Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης και ήδη έχουν ξεκινήσει τα… παρατράγουδα.

Συγκεκριμένα, κάποιοι οπαδοί των κόκκινων διαβόλων αποφάσισαν να βανδαλίσουν την τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρντιόλα που κοσμεί το πλάι ενός σπιτιού στο Ashton New Road, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Έτιχαντ.

Ο καλλιτέχνης του δρόμου, Meana που έκανε αυτό το απίθανο σχέδιο, αναφέρθηκε στις ζημιές και ενημέρωσε πως αποκαταστάθηκε η τοιχογραφία του Πεπ μετά τους βανδαλισμούς που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει και του ντέρμπι

Ο Menea μετά την αποκατάσταση της τοιχογραφίας μίλησε στο Manchester Evening News δήλωσε: «Ήταν τόσο απογοητευτικό όταν έλαβα αυτό το μήνυμα λίγες ώρες αφού το ολοκλήρωσα.

Υπήρξαν πολλοί που πέρασαν και να τραβούσαν φωτογραφίες ενώ το έφτιαχνα. Είναι αδύνατο να το κάνω ακριβώς όπως ήταν πριν, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Είναι μια δουλειά που σήμαινε πολλά για τους οπαδούς. Όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορούν να εκτιμήσουν αυτό που έχει κάνει (ο Πεπ), είναι ένας θρύλος όχι μόνο αυτού του συλλόγου αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Η τοιχογραφία έκανε τους ανθρώπους που περνούσαν από μπροστά να χαμογελάσουν και είναι ένα υπέροχο πράγμα για τις ημέρες του αγώνα».

Δείτε την τοιχογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ