Τσιμίκας: «Έχουμε κάνει κακή αρχή, πρέπει να ανταπεξέλθουμε γρήγορα»

Τσιμίκας: «Έχουμε κάνει κακή αρχή, πρέπει να ανταπεξέλθουμε γρήγορα»

Στην πολύ κακή εκκίνηση της Λίβερπουλ στάθηκε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως οι «Reds» μπορεί να επανέλθουν δριμύτεροι.

Η Λίβερπουλ δυσκολεύεται να παρουσιάσει μια συνέπεια στις εμφανίσεις της στο φετινό ξεκίνημα της σεζόν, με τα άσχημα αποτελέσματα της να την έχουν φέρει στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον μετά το τελευταίο στραπάτσο κόντρα στην Μπράιτον, το σύνολο του Κλοπ στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Ρέιντζερς για το Champions League. Τους συμπαίκτες του στους «Reds», εκπροσώπησε ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος μίλησε για την κακή εκκίνηση της ομάδας του, στον φετινό «μαραθώνιο» της Premier League, ωστόσο τόνισε πως όλα μπορούν να ανατραπούν στην συνέχεια.

«Δεχόμαστε πολλά γκολ, δεν είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να παλέψουμε. Σε μια ομάδα αμύνονται και οι έντεκα παίκτες, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να αμυνόμαστε πιο σωστά. Φυσικά η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη με τόσα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Η σιγουριά του Μπαρτζώκα και αυτό που ξέρουν όλοι στα «κόκκινα» αποδυτήρια (Vids)

Σε ένα σημείο αυτό οδήγησε και στο κακό φετινό φετινό ξεκίνημα, αλλά δεν θα βρω δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για κάθε πρόκληση, οφείλουμε να το ξεπεράσουμε, να το αντιμετωπίσουμε και να επιστρέψουμε στη νικηφόρα νοοτροπία μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, οφείλουμε να επανέλθουμε. Την περσινή σεζόν βρεθήκαμε στο -15 και στο τέλος ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε την Premier League. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας αριστερός μπακ τόνισε πως οι Reds δεν έχουν αλλάξει την τακτική τους σε σχέση με την περσινή σεζόν.

«Έχουμε τους ίδιους στόχους και τους κυνηγήσουμε. Ο τρόπος που παίζουμε είναι ο ίδιος με πέρσι. Έχουμε την ίδια δομή, τις ίδιες τακτικές. Πέρσι κατακτήσαμε δυο Κύπελλα, χάσαμε για έναν βαθμό την Premier League και πήγαμε μέχρι τον τελικό του Champions League. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος, θεωρώ ότι ήταν μια κακή στιγμή» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ