Άρσεναλ – Λίβερπουλ 3-2: Οι Λονδρέζοι πήραν τη ματσάρα και βύθισαν κι άλλο τους Reds (vids)

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 3-2: Οι Λονδρέζοι πήραν τη ματσάρα και βύθισαν κι άλλο τους Reds (vids)

Η φοβερή και τρομερή Άρσεναλ φέτος πάει για μεγάλα πράγματα! Οι Λονδρέζοι πήραν σπουδαία νίκη με 3-2 σε ένα τρομερό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Έμιρειτς, επέστρεψε στην κορυφή (24 β.), την ώρα που οι Reds... βυθίζονται στη 10η θέση (10 β.).

Αυτή η Άρσεναλ, ναι, μπορεί να πάει για πρωτάθλημα!

Οι Λονδρέζοι υποδέχτηκαν στο Έμιρειτς τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Premier League και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη με 3-2 και επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση με 23 βαθμούς.

Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο, πήραν 3 φορές το προβάδισμα και πέτυχαν την 8η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ (με τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται βασικός και να παίζει σε όλο το 90λεπτο) συνεχίζει τις απογοητευτικές της εμφανίσεις, γνωρίζοντας τη 2η ήττα της φέτος στην Premier League, με αποτέλεσμα να παραμένει στο -14 από την κορυφή (10η θέση, 10 β.).

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Λιβαδειά: Άγρια γιούχα για Λουτσέσκου και παίκτες του ΠΑΟΚ

Ξανά δέχεται πρώτη γκολ η Λίβερπουλ – Δίκαιο προβάδισμα για τους Λονδρέζους

Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής είχε γκολ από νωρίς. Πολύ νωρίς. Από το 1ο μόλις λεπτό. Και αυτό ήταν των «κανονιέρηδων». Συγκεκριμένα, ο Όντεγκααρντ «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Reds, βρίσκοντας ωραία τον Μαρτινέλι στην περιοχή κι αυτός νίκησε από κοντά τον Άλισον για το 1-0 πάρα πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Οι Reds ανέβασαν ρυθμό στη συνέχεια και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 34′. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Ντίας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Νούνιες ο οποίος με προβολή από κοντά έκανε το 1-1.

Η Άρσεναλ ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 76′. Ο Τιάγκο ανέτρεψε τον Ζεσούς στην περιοχή, ο Όλιβερ έδωσε το πέναλτι και ο Σάκα νίκησε τον Άλισον από τα 11 βήματα για το 3-2 των Λονδρέζων στο 76′.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου, Παρτέι, Τζάκα, Σακά (90+4′ Βιέιρα), Έντεγκααρντ (82′ Τίερνι), Μαρτινέλι, Ζεσούς (90+1′ Ενκέτια)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (46′ Γκόμεζ), Μάτιπ (69′ Κονατέ), Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον, Τιάγκο, Ντίας (42′ Φιρμίνο), Σαλάχ (69′ Φαμπίνιο), Ζότα (81′ Έλιοτ), Νούνιες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ