Πιο φθηνή η γραμμή κρούσης της Άρσεναλ από ότι ο Νούνιες μόνος του!

Πιο φθηνή η γραμμή κρούσης της Άρσεναλ από ότι ο Νούνιες μόνος του!

Μια ακόμη απόδειξη πως τα λεφτά δεν φέρνουν την «άνοιξη» τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο παρακολουθήσαμε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Λιβέρπουλ.

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες ομάδες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά ώστε να αγοράσουν παίκτες που θα τους οδηγήσουν στις επιτυχίες. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε…Με την Παρί Σεν Ζερμέν;  Την Μπαρτσελόνα; Την Μάντσεστερ Σίτι; Την Τσέλσι; Την Γιουνάιτεντ;

Είναι γεγονός πως το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και πως για να ανταποκριθεί μια ομάδα στις απαιτήσεις χρειάζεται τα λεφτά.

Διαβάστε επίσης: Άννα Κορακάκη: Διεκδικεί πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω… Καΐρου

Τα λεφτά ωστόσο από μόνα τους δεν παίζουν μπάλα με ένα ακόμη παράδειγμα να έρχεται να το αποδεικνύει αυτό από το χώρο  της Premier League και το ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λίβερπουλ, όπου οι κανονιέρηδες επικράτησαν με 3-2 και βρίσκονται πλέον μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας παρατάχθηκαν απέναντι στους «Reds» με μια γραμμή κρούσης από τέσσερις παίκτες που όλοι μαζί συνολικά κόστισαν στην ομάδα πιο φθηνά από ότι ο Ντάργουϊν Νούνιες στην Λίβερπουλ.

Για τους Μάρτιν Έντεγκααρντ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπουκάγιο Σάκα και Γκάμπριελ Μαρτινέλι οι «κανονιέρηδες» έβγαλαν από τα ταμεία τους 80 εκατομμύρια ευρώ, πέντε λιγότερα από όσα οι περσινοί φιναλίστ του Champions League για την απόκτηση του Ντάργουϊν Νούνιες, για τον οποίο ξόδεψαν 85 εκατομμύρια ευρώ.

Και το αποτέλεσμα;  Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα «φιγουράρει» μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, ενώ η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται στην 10η θέση. Και το σκορ στο μεταξύ τους ντέρμπι; 3-2 υπέρ των «κανονιέρηδων», όπως είπαμε.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ