Δεν «παίζει» μόνη η Λίβερπουλ για Εμπαπέ – Αυτή είναι η αγγλική ομάδα που θέλει τον Γάλλο!

Δεν «παίζει» μόνη η Λίβερπουλ για Εμπαπέ – Αυτή είναι η αγγλική ομάδα που θέλει τον Γάλλο!

Στο «κόλπο» για την απόκτηση του Κίλιαν Εμπαπέ φέρεται να βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με τους Γάλλους!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να ψάχνει ο Κίλιαν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ φέρεται να… βαρέθηκε και πάλι στο Παρίσι, καθώς όπως αποκάλυψε η Marca, ο 24χρονος έχει ήδη ζητήσει από τους Παριζιάνους να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, το μεγάλο φαβορί είναι η Λίβερπουλ, καθώς η Παρί φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Εμπαπέ ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει να μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο επεισόδιο της… κωμωδίας του Εμπαπέ και μια σούπερ καριέρα που απειλείται (pics)

Όπως αναφέρουν ωστόσο νέα δημοσιεύματα από τη Γαλλία, η Λίβερπουλ δεν είναι η μόνη αγγλική ομάδα που εξετάζει το θέμα. Διότι μέσα στο κόλπο φέρεται να βρίσκεται και η Τσέλσι!

Οι «μπλε» του Λονδίνου αναμένεται να βγουν και πάλι δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, καθώς ο Τοντ Μπόλι επιθυμεί να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ. Ήδη ο Αμερικανός έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του για την υπόθεση και τους έχει ζητήσει να μάθουν στοιχεία ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ωστόσο η Τσέλσι φαίνεται πως θα είναι όντως μια από τις ομάδες που θα κυνηγήσει τον Εμπαπέ, καθώς ο Μπολι δεν έχει κανένα θέμα να τα «σκάσει» για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ