«Χρύσωσε» τον Φόντεν η Σίτι – Νέο πενταετές συμβόλαιο με… τρελές αποδοχές (pics)

«Χρύσωσε» τον Φόντεν η Σίτι – Νέο πενταετές συμβόλαιο με… τρελές αποδοχές (pics)

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να φοράει ο Φιλ Φόντεν για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πενταπλασιασμός αποδοχών για τον Άγγλο άσο.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2027 θα παραμείνει ο Φιλ Φόντεν. 0 22χρονος άσος, που είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους «Πολίτες» και θα δει τις αποδοχές του να πενταπλασιάζονται. Μέχρι τώρα λάμβανε 45.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ πλέον θα βάζει στο λογαριασμό του 260.000 ευρώ, ποσό που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

O διεθνής άσος έχει ήδη κερδίσει 11 τρόπαια με τη Σίτι ενώ με την πρώτη ομάδα έχει καταγράψει 182 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 52 γκολ και 36 ασίστ. Ο Φόντεν έχει εξελιχθεί σε βασικό… γρανάζι της καλοκουρδισμένης μηχανής του Πεπ Γκουαρντιόλα και κέρδισε επάξια νέο συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Λύγισε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τον Νικολαΐδη: «Το καλύτερο παιδί, δεν θα αντέξω να πάω στην κηδεία» (vid)

«Είμαι μέλος της Σίτι όλη μου τη ζωή. Προπονούμαι εδώ από παιδί, ήμουν μέχρι και ball-boy. Επομένως, τώρα που θα είμαι μέλος της ομάδας μέχρι το 2027, νιώθω απίστευτα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φόντεν που όπως είναι λογικό δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ