Λύγισε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τον Νικολαΐδη: «Το καλύτερο παιδί, δεν θα αντέξω να πάω στην κηδεία» (vid)

Λύγισε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τον Νικολαΐδη: «Το καλύτερο παιδί, δεν θα αντέξω να πάω στην κηδεία» (vid)

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη συγκλόνισε τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Ο Πύρρος Δήμας εμφανίστηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη τον οποίο γνώριζε προσωπικά και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε επίσης: O… άλλος Ολυμπιακός που περιμένει τον ΠΑΟΚ!

Όσα είπε ο Πύρρος Δήμας:

«Από το 2000 ως το 2012 ταξιδέψαμε μαζί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2000, όταν έσπασε το πόδι του, ταξιδέψαμε μαζί με το αεροπλάνο και έβαλαν τα μετάλλια μπροστά. Ο Αλέξανδρος με το σπασμένο πόδι δεν μπορούσε να κάτσει αλλού. Ήταν και ψηλός.

Το καλύτερο παιδί. Με το χαμόγελο, την ευγένειά του. Το 2004 στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί. Πήρε το αίμα του πίσω με το μετάλλιο. Στο Πεκίνο είχα πάει ως αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας. Κι εκεί τον αδίκησαν, αλλά πήρε μετάλλιο.

Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί με τον Αλέξανδρο, με έπαιρνε τηλέφωνο, με ρώταγε για τη γυναίκα μου (σ.σ.: η σύζυγος του Πύρρου Δήμα απεβίωσε επίσης από καρκίνο), για τα παιδιά μου, πολύ γλυκό παιδί. Όταν σηκώθηκα το πρωί να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… είναι στενάχωρο πολύ.

Με πήρε και η Δώρα τηλέφωνο και μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, γιατί, δυστυχώς, δεν μπορώ να το περάσω αυτό ξανά. Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ