Η Μπρέντφορντ καταδίκασε διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση κατά του Τόνεϊ (pic)

Η Μπρέντφορντ καταδίκασε διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση κατά του Τόνεϊ (pic)

Η Μπρέντφορντ με ανακοίνωση της στέκεται στο πλευρό του Τόνεϊ που δέχτηκε από οπαδούς ρατσιστική επίθεση μέσω διαδικτύου.

Η Μπρέντφορντ καταδίκασε τη διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση που είχε ως «στόχο» τον επιθετικό της ομάδας, Άϊβαν Τόνεϊ, μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη χθεσινοβραδυνή νίκη με 2-0 επί της Μπράιτον για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Ο 26χρονος στράικερ μοιράστηκε φωτογραφίες από τα μηνύματα που έλαβε στο Instagram, τις οποίες «συνόδευσε» με το σχόλιο: «Δεν επρόκειτο καν να το ποστάρω αυτό, αλλά ξύπνησα θυμωμένος».

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία του Μαντί Καμαρά (pics, vid)

Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε ότι το υβριστικό μήνυμα εστάλη χθες, αφού ο Τόνεϊ σημείωσε δύο γκολ στο ματς που διεξήχθη στο δυτικό Λονδίνο. «Καταδικάζουμε αυτή τη μεροληπτική συμπεριφορά με τον πιο έντονο τρόπο. Μια επίθεση σε έναν από τους παίκτες μας είναι μια επίθεση σε όλους μας» αναφέρουν οι «μέλισσες» στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα και προσθέτουν:

«Αναμένουμε ισχυρή υποστήριξη από την αστυνομία, τις νομικές αρχές και από τη μητρική εταιρεία του Instagram, τη Meta, για να διασφαλίσουμε ότι το άτομο, το οποίο εμπλέκεται, θα αντιμετωπίσει την πλήρη ισχύ του νόμου γι’ αυτό το απεχθές έγκλημα μίσους».

Ο Τόνεϊ είναι παίκτης-«κλειδί» της Μπρέντφορντ στην τρέχουσα σεζόν, καθώς έχει απολογισμό οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε 11 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ