Η ευκαιρία του Μαντί Καμαρά (pics, vid)

Η ευκαιρία του Μαντί Καμαρά (pics, vid)

Ο Μαντί Καμαρά άλλαξε όλο το ματς με την Μπέτις, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με 45 λεπτά συμμετοχής και «φώναξε «παρών» στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μπήκε για 45 λεπτά στο ματς με την Μπέτις στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και άλλαξε όλο το παιχνίδι της Ρόμα.

Είχε μια ασίστ, αναδείχθηκε MVP και συγκέντρωσε γενικότερα όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά. Ο 25χρονος χαφ που ανήκει στον Ολυμπιακό έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τους «τζιαλορόσι» και έδειξε στον Ζοσέ Μουρίνιο ότι είναι εδώ!

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ανατροπή δεδομένων με Πινέδα!

«Το σημαντικότερο είναι το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπέτις στην Ανδαλουσία.

Μέχρι στιγμής ο Καμαρά δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει να εμπιστεύεται άλλους ποδοσφαιριστές περισσότερο από τον 25χρονο. Κόντρα στην Μπέτις ωστόσο ο Καμαρά ήταν απολαυστικός και κατάφερε να δείξει το καλύτερο του πρόσωπο.

16/21 μεταβιβάσεις με 72% ποσοστό επιτυχίας, 26 επαφές με την μπάλα και φυσικά μια «πάρε-βάλε» ασίστ, η οποία μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστική για τη Ρόμα, στο κυνήγι του εισιτηρίου για τα νοκ άουτ του Europa League.

Ο 25χρονος χαφ μπήκε στη θέση του Μάτιτς και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ανέλαβε έναν πιο προωθημένο ρόλο και βοήθησε τη Ρόμα στα ανεβάσματα της στην περιοχή της Μπέτις. Ο Καμαρά είχε καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των «τζιαλορόσι», κάτι που αποδείχθηκε και με τη λήξη του αγώνα, όταν αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης για τη Ρόμα.

Πλέον ο μέσος από τη Γουινέα ευελπιστεί να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Μπορεί ο άγραφος νόμος να… λέει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δείξει και στο παρελθόν ότι ξέρει να δίνει ευκαιρίες εκεί που πρέπει.

Μια τέτοια ευκαιρία περιμένει πλέον ο Καμαρά. Το παιχνίδι με την Μπέτις μπορεί να σημάνει και το «κανονικό» ξεκίνημα του 25χρονου ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ