Τότεναμ – Έβερτον 2-0: Ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο των «ζαχαρωτών»

Τότεναμ – Έβερτον 2-0: Ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο των «ζαχαρωτών»

Η Τότεναμ τα... χρειάστηκε κόντρα στην Έβερτον, όμως κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς στο τελευταίο ημίωρο του ματς και να επικρατήσει με σκορ 2-0.

Μια αγχωτική νίκη πήρε η Τότεναμ απέναντι στη Έβερτον, επικρατώντας με σκορ 2-0 των «ζαχαρωτών» εντός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως είδε τον Χάρι Κέιν να λύνει τον… γόρδιο δεσμό με πέναλτι στο 59′, ενώ ο Χόιμπιεργκ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Έτσι οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 23 πόντους και την 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ έμεινε στους 10 και την 14η θέση.

Στο πρώτο μέρος η Τότεναμ είχε την υπεροχή κρατώντας εκείνη την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία της Έβερτον. Οι δέκα τελικές του 45λεπτου όμως δεν οδήγησαν σε κάποιο γκολ, όπως αντίστοιχα και οι στιγμές των «ζαχαρωτών» δεν είχαν αποτέλεσμα. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια.

Οι Λονδρέζοι διατήρησαν την κυριαρχία τους και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χάρι Κέιν να είναι εκείνος που έδωσε τελικά τη λύση, σκοράροντας στο 59′ από το σημείο του πέναλτι για το 1-0. Οι παίκτες του Κόντε συνέχισαν να πιέζουν για να σημειώσουν το γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος, κάτι που κατάφεραν στο 86′ με δράστη τον Πιερ Χόιμπιεργκ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο (88’ Σάντσεθ), Ντάιερ, Ντέιβις, Ντόχερτι (90+3′ Σπενς), Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ (90+3′ Σκιπ), Πέρισιτς, Ριτσάρλισον (51’ Μπισουμά), Κέιν (90+3′ Λούκας Μόουρα), Σον

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ταρκόβσκι, Κόαντι, Κόουλμαν (66’ Γκάρνερ), Μικολένκο, Ονάνα, Γκέιγ (80’ Ροντόν), Ιβόμπι, Γκρέι, ΜακΝίλ, Μοπέ (66’ Κάλβερτ Λιούιν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ