Σαουθάμπτον – Τσέλσι 2-3

Σαουθάμπτον – Τσέλσι 2-3

Μπορεί μέχρι το 60' η ομάδα του Αντόνιο Κόντε να ήταν νωχελική και δίκαια να βρισκόταν πίσω στο σκορ, παρόλα αυτά η είσοδος του Ολιβιέ Ζιρού βοήθησε τους Λονδρέζους να «αποδράσουν» με μια πολύ σημαντική νίκη.

Η Σαουθάμπτον ήθελε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Λονδρέζους, παρόλα αυτά η Τσέλσι κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 και με τον Ζιρού να πετυχαίνει δυο γκολ έφτασε στην ολική ανατροπή. «Βυθίζονται» ακόμη περισσότερο οι «Άγιοι».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελαν το σημερινό παιχνίδι. Ο Τάντιτς άνοιξε το σκορ στο 21′, με τον Μπέντναρεκ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Μαρκ Χιούζ στο 60′, δίνοντας της ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Σε εκείνο όμως το σημείο, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε «ξύπνησε». Ο Ιταλός πέρασε στο παιχνίδι τον Ολιβιέ Ζιρού στο 61′, με τον Γάλλο να σκοράρει στο 70′ βάζοντας τους «μπλε» και πάλι στο παιχνίδι. Η Σαουθάμπτον έδειχνε να τα έχει χαμένα με την Τσέλσι να «σφυροκοπάει» συνεχώς και εν τέλει να δικαιώνεται. Ο Αζάρ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 75′ με τον Ζιρού να σκοράρει και πάλι στο 79′ δίνοντας στην Τσέλσι μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, που τη διατηρεί στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη, στο -3 από την Κρίσταλ Πάλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ