Διαφωνία Κιν και Νέβιλ για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Διαφωνία Κιν και Νέβιλ για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Οι δύο θρύλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαφώνησαν σχετικά με την χρησιμοποίηση ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν έχει τελειωμό το σήριαλ μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον αέρα του Sky Sports διαφώνησαν οι Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν.

Ο Κιν υποστήριξε πως είναι λάθος η μεταχείριση που έχει γίνει στον Πορτογάλο σταρ με τον Νέβιλ να διαφωνεί σε έντονο ύφος και να τονίζει πως πρέπει ο Ρονάλντο να κάτσει στον πάγκο γιατί δεν βοηθάει πλέον το σύνολο.

Διαβάστε επίσης: Τσούκου, τσούκου… 0-2

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Ρόι Κιν: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ανθρώπινο ον και έχει ελαττώματα. Είναι απογοητευμένος. Αυτό που θα με ανησυχούσε περισσότερο θα ήταν να έπαιρνε ο Ρονάλντο την θέση του στον πάγκο κάθε εβδομάδα, να διασκέδαζε και να μην νοιαζόταν για τίποτα. Νομίζω νοιάζεται για την ομάδα. Αγαπάει την ομάδα, χρειάζεται να παίζει και θέλει να παίζει. Βέβαια, αυτός δεν είναι ο παίκτης που ήταν δέκα χρόνια πριν πια, αλλά πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι».

Γκάρι Νέβιλ: «Είναι η δεύτερη φορά που ο Κριστιάνο φεύγει πριν το τέλος του αγώνα και πρέπει να πω πως είναι κάτι απαράδεκτο. Η ομάδα είναι καλύτερη χωρίς εκείνον και ο Τεν Χαγκ το ξέρει αυτό. Νομίζω πως το πράγμα που η ομάδα και ο Κριστάνο μπορούν να κάνουν είναι να μείνουν μαζί μέχρι την επόμενη εβδομάδα και να τελειώσει την συνεργασία τους.

Πρέπει να προχωρήσουν. Ο Κριστιάνο έχει παίξει εκατοντάδες ματς τα τελευταία δέκα χρόνια και παίκτες έπρεπε να κάθονται στον πάγκο και να τον βλέπουν. Τώρα είναι η σειρά του. Είναι ώρα να πάει σε άλλη ομάδα, επειδή δεν μπορεί πλέον να δεχθεί πως θα βρίσκεται στον πάγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ