Ο Χάαλαντ εκτέλεσε τη Φούλαμ από τα 11 βήματα (2-1)

Ο Χάαλαντ εκτέλεσε τη Φούλαμ από τα 11 βήματα (2-1)

Με ένα πέναλτι του Έρλινγκ Χάαλαντ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μάντσεστερ Σίτι των δέκα παικτών από το πρώτο μέρος, επικράτησε με σκορ 2-1 της Φούλαμ. Νίκες για Λιντς και Μπράιτον.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε ξανά τη λύση στη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Νορβηγός επιθετικός σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τη Φούλαμ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1, παρότι οι «πολίτες» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος λόγω αποβολής του Ζοάο Κανσέλο.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε ανοίξει το σκορ στο 16′ με τον Χούλιαν Άλβαρεζ, όμως δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η αποβολή του Κανσέλο και ο Αντρέας Περέιρα έφερε το ματς στα ίσα από σημείο του πέναλτι, κάνοντας το 1-1 για τη Φούλαμ. Η Σίτι δεν πτοήθηκε και με τον ίδιο τρόπο, ο Χάαλαντ χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του φέρνοντάς τη προσωρινά στην πρώτη θέση.

Στα άλλα ματς, η Μπράιτον πέρασε από την έδρα της Γουλβς με σκορ 3-2. Ο Λαλάνα άνοιξε το σκορ για τους «γλάρους» στο 10′, όμως στο 12′ ο Γκουέντες ισοφάρισε σε 1-1 για τους «λύκους». Η ομάδα του Στιβ Ντέιβις έφτασε στην ανατροπή με πέναλτι του Ρουμπέντ Νέβες στο 35ο λεπτό για το 2-1, όμως ο Μιτόμα έκανε το 2-2 το 44′. Τη λύση και τη νίκη στην Μπράιτον έδωσε ο Γκρος στο 83′ για το 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λιντς-Μπόρνμουθ 4-3

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 2-1

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπρέντφορντ 2-2

Γουλβς-Μπράιτον 2-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ