Εξελίξεις με Ρονάλντο: «Κάλεσμα» από την Αυστραλία

Εξελίξεις με Ρονάλντο: «Κάλεσμα» από την Αυστραλία

Σχεδόν και με τα δύο πόδια βρίσκεται εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αυστραλιανή λίγκα κάνει όνειρα για... την απόκτηση του.

Το γυαλί στην σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ραγίσει για τα καλά και φαίνεται πω δεν ξανακολλάει μετά και την πολύκροτη συνέντευξη του Πορτογάλου.

Ο 37χρόνος σέντερ φορ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση του από την αγγλική ομάδα και η αυστραλιανή λίγκα ονειρεύεται να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης: Η ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα με τη Ρόμα – Πιθανό να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι!

Ο CEO της Λίγκας μάλιστα υποστήριξε πως θα δώσουν στον Ρονάλντο την αγάπη και τον σεβασμό που στερήθηκε. Συγκεκριμένα μιλώντας στο SportsFM 91.3 είπε:

«Σίγουρα έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον μας για να τον φέρουμε στην Αυστραλία.

Ο Ρονάλντο είπε ότι δεν έχει αγάπη και σεβασμό πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σίγουρα εμείς θα του δώσουμε πολλή αγάπη και σεβασμό στην Αυστραλία.

Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε οικονομικά άλλες προσφορές, αλλά μπορούμε να τις ανταγωνιστούμε με άλλους τρόπους

Προφανώς πρόκειται για μια δύσκολη προσπάθεια, αλλά σίγουρα έχουμε μια συναρπαστική πρόταση για αυτόν στην Αυστραλία, οπότε είμαστε σε επαφές και θα δούμε πώς θα πάει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ