Νέο πολυετές συμβόλαιο στη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Τζόουνς

Νέο πολυετές συμβόλαιο στη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Τζόουνς

Νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Κέρτις Τζόουνς.

Νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Κέρτις Τζόουνς. Ο 21χρονος έχει πραγματοποιήσει 81 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων», μετά το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2019 κι έχει σημειώσει 8 γκολ.

Αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ και ήταν λογικό η τελευταία εξέλιξη να τον έκανε να αισθανθεί τεράστια ικανοποίηση. «Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την πίστη που έδειξε σε μένα, όπως έκανε πάντα, που μου έδωσε την ευκαιρία», υποστήριξε ο Τζόουνς στο «Liverpoolfc.com», μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση με νόημα από τον Γιάννη Αλαφούζο: Αγόρασε δύο νέα ΜΜΕ

«Φυσικά για μένα, νιώθω να βρίσκομαι στο φεγγάρι. Ήταν πανεύκολη η απόφασή μου για να ανανεώσω. Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα της καρδιάς μου, από τα παιδικά μου χρόνια έχω συνδεθεί μαζί του, τον υποστηρίζω όλη μου τη ζωή, οπότε ναι, «πετάω» κι ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Πανηγύρισε την κατάκτηση της Premier League, του FA Cup, του League Cup και του Community Shield κι «έγραψε ιστορία» με το να γίνει ο νεότερος αρχηγός του συλλόγου, σε ηλικία 19 ετών και πέντε ημερών, στη νίκη επί της Σριούσμπερι τον Φεβρουάριο του 2020 στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Ο Τζόουνς εξήγησε γιατί η Λίβερπουλ είναι ο ιδανικός σύλλογος για να συνεχίσει την εξέλιξή του τα επόμενα χρόνια. Ο διεθνής με την Εθνική Αγγλίας U21 είπε: «Για τα πάντα, πραγματικά. Νομίζω ότι αν ήμουν και σε διαφορετικό σύλλογο, ο στόχος, και το όνειρό μου θα ήταν πάντα να έρθω εδώ και να παίξω. Αλλά είμαι εδώ τώρα, είμαι εδώ από τα έξι μου χρόνια, έχω κάνει όλη τη διαδρομή.

Υποστηρίζω την ομάδα για όλη μου τη ζωή και ειδικά τώρα με το πώς είναι η κατάσταση με το προπονητικό επιτελείο γύρω μου, απλά νιώθω ότι είναι το τέλειο μέρος για μένα και ξανά, όπως είπα, ανυπομονώ για το τι θα φέρει το μέλλον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ