Τσέλσι : «Μας έδωσε ώθηση ο Ζιρού» δήλωσε ο Κέιχιλ

Τσέλσι : «Μας έδωσε ώθηση ο Ζιρού» δήλωσε ο Κέιχιλ

Σύμφωνα με τον Γκάρι Κέιχιλ, η είσοδος του Ολιβιέ Ζιρού στο ματς ήταν αυτή που άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας του, οδηγώντας τη στη νίκη απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Σαουθάμπτον, στον οποίο οι Λονδρέζοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0, ο Γκάρι Κέιχιλ αποθέωσε τον συμπαίκτη του Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος επιθετικός ήρθε από τον πάγκο μετά το δεύτερο γκολ των «αγίων» και με δυο γκολ συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η Τσέλσι να φύγει με το τρίποντο.

Συγκεκριμένα ο Κέιχιλ δήλωσε: «Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, τους δώσαμε χώρο και βρέθηκαν με 1-0 μπροστά. Το δεύτερο γκολ θα μπορούσε να μας σκοτώσει, όμως ήταν τρεις σποδαίoι βαθμοί για το ηθικό και την αυτοπεποίθηση μας ενόψει της επόμενης εβδομάδας. Δεν θέλω να μιλάω αρνητικά, αλλά είναι δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, όταν η διαφορά είναι αυτή που είναι. Για τις κορυφαίες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να χάσουν τόσους πολλούς βαθμούς, αλλά πρέπει να τερματίσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά μπορούμε. Προφανώς έχουμε τον ημιτελικό την επόμενη εβδομάδα, όπως επίσης και το παιχνίδι μεσοβδόμαδα απέναντι στην Μπέρνλι που είναι φανταστική τη φετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα είναι δύσκολο. Είναι ευθύνη μας να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται και χρειαζόμασταν τη νίκη σήμερα (σ.σ. το Σάββατο)».

Ο Κέιχιλ στη συνέχεια αποθέωσε τον Ολιβιέ Ζιρού που ερχόμενος από τον πάγκο, έδωσε τη νίκη στην ομάδα: «Το πρώτο γκολ ήταν σκληρό. Νομίζω ότι λόγω της κατάστασης που περνάει η Σαουθάμπτον το 2-0 ήταν μια μεγάλη ώθηση για αυτή, αλλά όταν ισοφαρίσαμε ίσως έχασαν την συγκέντρωση τους και φοβήθηκαν το χειρότερο. Ο Ολιβιέ (σ.σ. Ζιρού), μας έδωσε μεγάλη ώθηση μόλις μπήκε στο παιχνίδι. Ήταν φανταστικός και πέτυχε τα γκολ που χρειαζόμασταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ