«Βόμβα»: Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο (pic)

«Βόμβα»: Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στις δύο περιόδους που αγωνίστηκε στον σύλλογο.

Άδοξο – αλλά αναμενόμενο – ήταν το φινάλε της συνεργασίας του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το απόγευμα της Τρίτης (22/11) οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στο Κατάρ και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ.

Η Γιουνάιτεντ ευχαρίστησε στην ανακοίνωσή της τον 37χρονο άσο για την προσφορά του στο σύλλογο και στις δύο περιόδους που αγωνίστηκε. Ο CR7 φόρεσε συνολικά 346 φορές τη φανέλα της ομάδας πετυχαίνοντας 145 γκολ ενώ έδωσε και 64 ασίστ. Κορυφαία του στιγμή βέβαια ήταν η κατάκτηση του Champions League στον τελικό με την Τσέλσι το 2008. Στη δεύτερη θητεία του στο «Old Trafford» δεν κατάφερε να σηκώσει κάποιο τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στα τηλεοπτικά του Μουντιάλ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Κριστιάνο ξεκίνησε ουσιαστικά με την περιβόητη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν όπου τα… έβαλε με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χααγκ, κατηγορώντας τους για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του, με τις φήμες βέβαια να οργιάζουν εδώ και καιρό.

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοινή συναινέσει , με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο θητείες στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα καλή συνέχεια. Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ Τεν Χάαγκ και να συνεργαστούν για να πετύχουν στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ