Ξέσπασμα Ρονάλντο: «Με πρόδωσε η Γιουνάιτεντ, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ» (pic, vid)

Ξέσπασμα Ρονάλντο: «Με πρόδωσε η Γιουνάιτεντ, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ» (pic, vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική τηλεόραση και επιτέθηκε κατά πάντων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Βόμβες» εκτόξευσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική τηλεόραση και τον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος σταρ επιτέθηκε στον Έρικ Τεν Χαγκ λέγοντας πως δεν τον σέβεται λόγω της συμπεριφοράς του προς εκείνον, ενώ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρόδωσε.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να με διώξει. Όχι μόνο ο προπονητής, αλλά επίσης και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται στο κλαμπ. Με κατηγορούν για όλα όσα πάνε στραβά στην ομάδα, νιώθω σαν το… μαύρο πρόβατο. Κάποιοι δεν με θέλουν στην ομάδα, όχι μόνο φέτος, από τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Τεν Χαγκ: «Δεν σέβομαι τον Έρικ Τεν Χαγκ επειδή κι εκείνος δεν μου δείχνει σεβασμό. Αν δεν με σεβαστείς, δεν θα σε σεβαστώ».

Για τον Ραλφ Ράνγκνικ: «Αν δεν είσαι καν προπονητής, πως θα είσαι το αφεντικό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον γνώριζα καν».

Για την επιρροή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην επιστροφή του στο Νησί: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε που ο Σερ Άλεξ έφυγε. Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην ομάδα ακολούθησα την καρδιά μου. Εκείνος μου είπε: ‘είναι αδύνατον να πας στη Σίτι’. Και του απάντησα: ‘εντάξει αφεντικό’».

Ακόμα τόνισε: «Όπως είπε και ο Πικάσο, πρέπει να καταστρέψεις για να ξαναχτίσεις κάτι… και αν ξεκινούσαν από μένα, για μένα, δεν είναι πρόβλημα. Ένα κλαμπ με τέτοιο μέγεθος πρέπει να είναι στην κορυφή, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες (σ.σ για τη συμπεριφορά της Γιουνάιτεντ)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ