Στη Γιουβέντους ο Τσιμίκας; Φήμες για μεγάλη τράμπα

Στη Γιουβέντους ο Τσιμίκας; Φήμες για μεγάλη τράμπα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προσφέρει τον Κώστα Τσιμίκα στη Γιουβέντους ως έμψυχο αντάλλαγμα για να αποκτήσει τον Αντριέν Ραμπιό.

Η Λίβερπουλ «ψάχνεται» να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή μετά από τη φετινή κακή παρουσία στο πρωτάθλημα και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα έχει βρει τον εκλεκτό και ρίχνει στο τραπέζι και τον Κώστα Τσιμίκα ως αντάλλαγμα.

Συγκεκριμένα το calciomercato αναφέρει πως η Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αντριέν Ραμπιό, με τους «ρεντς» να προσφέρουν στη Μεγάλη Κυρία τον Έλληνα αμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές: Δεν δίνει ευρώ πίσω ο ΑΝΤ1 για το κάζο του Μουντιάλ – Τι ανακοίνωσε μόλις

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί εδώ και καιρό το συμβόλαιο του Γάλλου, καθώς έχει μόλις οκτώ μήνες ακόμα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε να φτάσει σε συμφωνία με τον Ραμπιό από τον Ιανουάριο, ωστόσο όπως φαίνεται στην κόκκινη μεριά του Merseyside, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν από τώρα δικό τους τον παίκτη, με την προσφορά του «Greek Scouser» να είναι δελεαστική για τη Γιούβε.

Ο Τσιμίκας πάντως τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Κλοπ, με 16 συμμετοχές, οκτώ ως βασικός, ενώ έχει δώσει πέντε ασίστ βοηθώντας τους «ρεντς» να κρατήσουν επτά φορές ανέπαφη την εστία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ