«Χτυπάει» Φαν ντε Μπεκ η Λέστερ

«Χτυπάει» Φαν ντε Μπεκ η Λέστερ

Πρόταση για τον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ φέρεται να ετοιμάζει η Λέστερ.

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ ετοιμάζει ξανά τις αποσκευές του για την αναχώρηση από το Μάντσεστερ.

Ο Ολλανδός μέσος επέστρεψε το καλοκαίρι στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Εβερτον, ως δανεικός από τη Γιουνάιτεντ, και είχε την ελπίδα πως φέτος θα έχει αγωνιστικό ρόλο υπό τις οδηγίες του Ερικ Τεν Χαγκ.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός: Το δίδυμο Σλούκας-Γουόκαπ και μια τρομερή επίδοση…

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τη Γιουνάιτεντ αντί 39 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ, δεν βρήκε το χώρο και το χρόνο που ήθελε στο «Ολντ Τράφορντ» ξεκινώντας μόλις τέσσερις φορές στο βασικό σχήμα κι έγινε η πρώτη μεταγραφή του Φρανκ Λάμπαρντ στους «εφοπλιστές», τον περασμένο Ιανουάριο.

Μετά την πρόσληψη του Τεν Χαγκ, ήταν έτοιμος για μια δεύτερη ευκαιρία στους «κόκκινους διαβόλους», αλλά και πάλι δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και ετοιμάζεται να φύγει ξανά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο σύλλογος, μάλιστα, ενημέρωσε τον Ολλανδό μέσο πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ συζητά να επιστρέψει στον Αγιαξ, ενώ και η Λέστερ κινείται για την απόκτηση του και ετοιμάζει επίσημη πρόταση 18 εκατ. ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ