Ανρί: «Ο Χάαλαντ θα σκοράρει έξι γκολ σε κάποιο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Ανρί: «Ο Χάαλαντ θα σκοράρει έξι γκολ σε κάποιο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Την πεποίθησή του πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των γκολ σε έναν αγώνα Premier League και να σκοράρει 6 φορές, εξέφρασε ο Τιερί Ανρί.

Το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και πλέον οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σταδιακά στις υποχρεώσεις των συλλόγων τους, μιας και φέτος υπήρχε η ιδιαιτερότητα να πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο μήνα Νοέμβριο. Ορισμένα πρωταθλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ στην Αγγλία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες για το Λιγκ Καπ, με την Μάντσεστερ Σίτι να βγαίνει νικήτρια στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδειξε πως για εκείνον είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα, καθώς σκόραρε με το «καλημέρα» το 1-0 για τους Πολίτες. Λίγο νωρίτερα, ο παλαίμαχος άσος, Τιερί Ανρί είχε φροντίσει να τον εξυμνήσει σε δηλώσεις του, λέγοντας μάλιστα πως πιστεύει ότι μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των γκολ σε έναν αγώνα Premier League, να σκοράρει δηλαδή 6 φορές σε ένα ματς.

Διαβάστε επίσης: Το «εγώ φταίω» του Μίτσελ στο Ρέντη, η ομιλία και η πρόκληση: «Το πιστεύετε; Αν ναι, να το δείξουμε…»

«Ο Χάλαντ είναι ένας επιθετικός παλιάς κοπής. Πιστεύω ότι θα πετύχει έξι γκολ σε κάποιο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι επειδή δημιουργούν τεράστιες ευκαιρίες σε κάθε ματς που δίνουν.

Αν θα μπορέσει να σκοράρει 50 γκολ σε μία σεζόν; Αν προσθέσουμε και τις άλλες διοργανώσεις, πέρα από την Premier League θα φτάσει τα 50 γκολ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θυμίζει τους παλιούς στράικερ, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Άλαν Σίρερ αλλά και με τους Γκάρι Λίνεκερ, Γκερντ Μίλερ, Πάολο Ρόσι και Πίπο Ιντζάγκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ