Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-2: Πήραν την ματσάρα και παρέα και την πρόκριση οι «πολίτες»

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-2: Πήραν την ματσάρα και παρέα και την πρόκριση οι «πολίτες»

Καλύτερη επιστροφή δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ μας χάρισαν μια απίθανη ματσάρα η οποία στο τέλος της βρήκε νικήτρια την ομάδα του Πεπ, η οποία κατάφερε έτσι να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πόσο μας είχε λείψει!

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ μας χάρισαν μια απίθανη ματσάρα, στο πρώτο τους ραντεβού μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους «πολίτες» να καταφέρνουν να επικρατήσουν με 3-2, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός από το πρώτο λεπτό και οι «πολίτες» κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ανοίγει το σκορ. Σέντρα του Ντε Μπρόινε, κίνηση κάθετη του θηριώδους φορ, με τον Νορβηγό να προλαβαίνει τον Γκόμεζ και να κάνει το 1-0 με υπέροχο πλασέ.

Διαβάστε επίσης: Το «εγώ φταίω» του Μίτσελ στο Ρέντη, η ομιλία και η πρόκληση: «Το πιστεύετε; Αν ναι, να το δείξουμε…»

Η Λίβερπουλ κατάφερε να βγάλει αντίδραση στην συνέχεια, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 20′. Υπέροχη ανάπτυξη με τον Μάτιπ να πασάρει στον Μίλνερ, με τον Άγγλο μέσο να βρίσκει τον Καρβάλιο στο σημείο του πέναλτι, για να γράψει αυτός με την σειρά του το 1-1.

Με το «καλημέρα» της επανάληψης ο Μαχρέζ με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-1, με τον Σαλάχ να παίρνει την «σκυτάλη» στο 47′ και να φέρνει το ματς στα ίσα, έπειτα από ασίστ του Νούνιες.

Ωστόσο η Σίτι κατάφερε και πάλι να προηγηθεί με τον Ακέ που έπιασε μια όμορφη κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντε Μπρόινε για το 3-2.

Στο 84’ η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα έφτασε κοντά στο 4-2 μετά από διπλή ευκαιρία με τα σουτ του Ντε Μπρόινε και του Φόντεν να σταματούν πάνω στα σώματα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Λιούις, Ακάντζι (61′ Στόουνς), Λαπόρτ, Άκε, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν (88′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ, Χάλαντ (73′ Φόντεν), Πάλμερ (73′ Γκρίλις)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Μίλνερ (38′ Φίλιπς), Γκόμεζ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο (70′ Κεϊτά), Μπαΐτσετιτς (46′ Φαμπίνιο), Έλιοτ (57′ Χέντερσον), Σαλάχ, Νούνιες, Καρβάλιο (46′ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ