Έμερι: «Θα μιλήσω στον Μαρτίνες για τον πανηγυρισμό του»

Έμερι: «Θα μιλήσω στον Μαρτίνες για τον πανηγυρισμό του»

Ο Ουνάι Έμερι, ρωτήθηκε για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και τόνισε πως θα το συζητήσει μαζί του από κοντά.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, επαίνεσε την απόδοση του τερματοφύλακα της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είπε ότι θα συζητήσει μαζί του για τη στάση του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ενόψει της επανέναρξης της Premier League.

Αφού η Αργεντινή κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο νικώντας τη Γαλλία στη διαδικασία των πέναλτι, ο τερματοφύλακάς της βρέθηκε στο επίκεντρο για τον πανηγυρισμό του στην απονομή του Χρυσού Γαντιού και αργότερα, κατά τη διάρκεια των εορτασμών στο Μπουένος Άιρες, όπου κουβάλησε ένα μωρό με το πρόσωπο του Κιλιάν Μπαπέ κατά τη διάρκεια της παρέλασης με ανοιχτό λεωφορείο.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Μαντσίνι – Ποια είναι η ρώσικη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό και πόσα δίνει

«Όταν νιώθεις μεγάλη συγκίνηση, είναι δύσκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου. Θα του μιλήσω την επόμενη εβδομάδα για μερικούς από τους εορτασμούς του», δήλωσε ο Έμερι σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (23/12).

«Τον σέβομαι εκεί (σ.σ. στην Αργεντινή), είναι στην Εθνική ομάδα. Όταν θα είναι μαζί μας, αυτό θα είναι δική μας ευθύνη. Μπορούμε να το συζητήσουμε», πρόσθεσε.

Μιλώντας πριν από τη σύγκρουση της Boxing Day με τη Λίβερπουλ, ο Έμερι είπε ότι ανυπομονεί για άλλη μια συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ.

«Είναι μια δύσκολη ομάδα με τον εκπληκτικό τρόπο που παίζουν», είπε ο Ισπανός. «Την Boxing Day, νομίζω ότι θα είναι διαφορετικά. Νομίζω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε εάν έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση».

Ο 51χρονος Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ετοίμασε την ομάδα του στο Ντουμπάι πριν από την επιστροφή της Premier League σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δήλωσε ικανοποιημένος με τους παίκτες που διαθέτει αλλά πρόσθεσε πως μπορεί να προστεθούν ένας ή δύο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Είμαι τόσο χαρούμενος με τους παίκτες που έχουμε, αλλά κάποιος θα μπορούσε να φύγει και κάποιος θα μπορούσε νομίζω να προστεθεί για να μας βοηθήσει», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ