Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Μαντσίνι – Ποια είναι η ρώσικη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό και πόσα δίνει  

Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Μαντσίνι – Ποια είναι η ρώσικη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό και πόσα δίνει  

Δεδομένη η αποχώρηση του Μαντσίνι από τον Αρη – Οι επαφές με τον Ολυμπιακό και η πρόταση από τη Ρωσία – Ερχονται εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις του Αρη και να αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (1-1), αλλά όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, το όνομα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Με «τρελά» λεφτά στην Ρωσία ο Ίβιτς – Πρώην «ερυθρόλευκος» ο αντικαταστάτης του στη Μακάμπι

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε προχωρημένο στάδιο και γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, με τους Ερυθρόλευκους να είναι σε ανοιχτή γραμμή και με την πλευρά του 26χρονου ποδοσφαιριστή και να συζητούν μαζί του το θέμα του συμβολαίου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 16 αναμετρήσεις με τη φανέλα του Αρη, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ σε 1.166 λεπτά συμμετοχής.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, οι κίτρινοι έχουν επιβεβαιώσει μέσω διαρροής ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι, όμως, στην προσπάθειά που κάνουν να αποκτήσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό έχουν ανταγωνισμό από την Ρωσία! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχει πρόταση για τον 26χρονο από ομάδα της Ρωσίας, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του συλλόγου που ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που έχει κάνει πρόταση στον Αρη για τον Ντάνιελ Μαντσίνι είναι η Κρίλια Σοβέτοφ, η οποία προσφέρει κοντά στα δύο εκατ. ευρώ για τον Λατινοαμερικάνο άσο, αλλά και πάνω από 2.5 εκατ. ευρώ στον παίκτη για 3.5 χρόνια. Η προοπτική της Ρωσίας πάντως φαίνεται ότι δεν ενθουσιάζει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με όλα τα δεδομένα να δείχνουν ότι ο Μαντσίνι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ