Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «κανονιέρηδες»

Σκοράροντας τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ επικρατώντας με σκορ 3-1 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην Premier League.

Η δράση στην Αγγλία επέστρεψε και μαζί επέστρεψε και η Άρσεναλ που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος, κατάφερε να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα έδειξαν χαρακτήρα στο δεύτερο 45λεπτο, δεν πτοήθηκαν και βρήκαν δίχτυα τρεις φορές, ολοκληρώνοντας την ανατροπή που τους κρατά φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, την ίδια ώρα που τα «σφυριά» έμειναν στους 14 και την 16η θέση.

Οι «κανονιέρηδες» βρήκαν δίχτυα με τον Σάκα στο 5ο λεπτό του αγώνα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ. Στο 27′ η Γουέστ Χαμ κέρδισε πέναλτι, με τον Σαΐντ Μπενραχμά να μην λαθεύει από την άσπρη βούλα και να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Τα πράγματα όμως ήταν διαφορετικά στη συνέχεια. Αρχικά ο Σάκα πήρε το… αίμα του πίσω σκοράροντας στο 53′, έπειτα από την πάσα του Όντεγκααρντ, για να φέρει το ματς στα ίσα. Η ανατροπή έγινε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Μαρτινέλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Η Άρσεναλ δεν σταμάτησε εκεί και ο Ενκέτια στο 69′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γκάμπρειλ, Τιέρνεϊ (73’Ζιντσένκο), Γουάιτ, Σαλιμπά, Όντεγκααρντ, Τζάκα, Πάρτεϊ (95’ Ελνένι), Ενκέτια, Σάκα, Μαρτινέλι (88’Φάμπιο Βιέιρα).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Κέρερ, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ (78’Φορνάλς), Πακετά, Μπενραχμά, Μπόουεν, Αντόνιο (87’Μουμπαμά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ