Ανατροπή με Έντσο Φερνάντες και Τσέλσι: Δεν τα βρήκαν με την Μπενφίκα οι «μπλε» (Pic)

Ανατροπή με Έντσο Φερνάντες και Τσέλσι: Δεν τα βρήκαν με την Μπενφίκα οι «μπλε» (Pic)

Αν και η μεταγραφή φαινόταν κλεισμένη, οι συζητήσεις της Τσέλσι με την Μπενφίκα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός θα μείνει στη Λισαβόνα.

Τι κι αν τις προηγούμενες ώρες ο Έντσο Φερνάντες παρουσιαζόταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι; Ο Αργεντινός άσος, που αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής στο Μουντιάλ, φαίνεται πως θα παραμείνει στη Λισαβόνα καθώς οι διαπραγματεύσεις των «μπλε» με τη Μπενφίκα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του «TYC Sports», Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η πορτογαλική ομάδα θα παραχωρήσει τον Φερνάντες μόνο αν λάβει τη ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα χωρίς δόσεις. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η τελευταία πρόταση της Τσέλσι ήταν στα 85 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ο κίνδυνος που είδε ο Μίτσελ, το ρεπό που… δεν τηρήθηκε και η απόφαση που έχει πάρει ο Φορτούνης

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η διαφορά στο οικονομικό είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται μάλλον απίθανο να γεφυρωθεί. Θυμίζουμε ότι για τον παίκτη έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ