Υπάρχει εξήγηση για την «κατρακύλα» της Τσέλσι (pic)

Υπάρχει εξήγηση για την «κατρακύλα» της Τσέλσι (pic)

Ο Γκρέιαμ Πότερ βλέπει την Τσέλσι να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Άγγλος ωστόσο έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς σχεδόν ολόκληρη η βασική του ενδεκάδα βρίσκεται στα «πιτς».

Τη χειρότερη περίοδο της διανύει η Τσέλσι, μετρώντας μόλις μια νίκη στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια. Ο Γκρέιαμ Πότερ δεν δείχνει να έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στον πάγκο των «μπλε», με την Τσέλσι να βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και στο -10 από την τετράδα η οποία πλέον μοιάζει με μακρινό όνειρο.

Κι όμως, παρότι η εικόνα της είναι καταθλιπτική, τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει λόγος για την κατρακύλα της Τσέλσι αυτήν την περίοδο. Οι Λονδρέζοι έχουν αυτή τη στιγμή στα «πιτς» δέκα πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, το Clasico της Αθήνας (vids)

Για την ακρίβεια, η λίστα με τους τραυματισμένους είναι τόσο «δυνατή» που σχεδόν όλοι, εάν όχι όλοι, θα φορούσαν φανέλα βασικού εάν ήταν διαθέσιμοι. Ο Εντουάρντ Μεντί που λογίζεται ως βασικός, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου μετά από κάταγμα που υπέστη σε ένα από τα δάχτυλα του χεριού του.

Ο Ρις Τζέιμς που είναι αποδεδειγμένα ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής των «μπλε», θα μείνει εκτός μέχρι και τα μέσα του Φλεβάρη, με τον Μπεν Τσίλγουελ που έχει επίσης καταλυτικό ρόλο να αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του Γενάρη.

Ο Φοφανά για τον οποίο η Τσέλσι δαπάνησε περίπου 80 εκατομμύρια, θα επιστρέψει επίσης στα μέσα του Φλεβάρη. Από την άλλη, πιο ήπιοι αποδείχτηκαν οι τραυματισμοί των Μάουντ, Στέρλινγκ και Πούλισικ οι οποίοι αναμένεται να μπουν και πάλι σύντομα.

Εκτός μέχρι τα μέσα του Απριλίου θα είναι ο Ενγκολό Καντέ ο οποίος έχει μπει στα «πιτς» από τις αρχές της σεζόν. Τέλος, ο Αρμάντο Μπρόγια θα απουσιάσει μέχρι και τις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού…

Μπορεί η δουλειά του Πότερ να μη βγαίνει μέχρι στιγμής, ωστόσο τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Άγγλος είναι πολλά και σίγουρα οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στα «πιτς» θα ήταν στα βασικά πλάνα του τη δεδομένη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ