Νότιγχαμ Φόρεστ: Πέρσι στους «8» του κυπέλλου με τη Λίβερπουλ φέτος στους «4» του Λιγκ Καπ με τη Γιουνάιτεντ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πέρσι στους «8» του κυπέλλου με τη Λίβερπουλ φέτος στους «4» του Λιγκ Καπ με τη Γιουνάιτεντ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε στα πέναλτι τη Γουλβς, βρίσκεται στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και την περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με... φόντο τον μεγάλο τελικό.

H Νότιγχαμ Φόρεστ «τρελαίνει» κόσμο με την πορεία που πραγματοποιεί στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς πέρασε και το εμπόδιο της Γουλβς στα πέναλτι και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ μετά την περσινή πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και τη «μάχη» με τη Λίβερπουλ, έχει φτάσει έναν γύρο πιο μετά στην άλλη νοκ-άουτ διοργάνωση του αγγλικού ποδοσφαίρου και… ονειρεύεται τελικό.

Η Νότιγχαμ προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διπλά παιχνίδια με.. φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε στα ημιτελικά και αυτόματα η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο να τονιστεί ότι όποιος το πάρει εξασφαλίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, αυτό θα είναι ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και τη Νιούκαστλ, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται 24 και 31 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: 

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ