Το ιστορικό «μαύρο» ντεμπούτο του Φέλιξ και τα 600.000 ανά παιχνίδι που θα δώσει η Τσέλσι (pics)

Το ιστορικό «μαύρο» ντεμπούτο του Φέλιξ και τα 600.000 ανά παιχνίδι που θα δώσει η Τσέλσι (pics)

Ο Ζοάο Φέλιξ αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του στην Premier League και έτσι θα χρειαστεί να περιμένει έναν ολόκληρο μήνα για να φορέσει ξανά τα «μπλε»!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες για την Τσέλσι. Οι «μπλε» μετράνε μόλις μια νίκη στα τελευταία τους έντεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Φούλαμ μάλιστα να παίρνει το βράδυ της Πέμπτης το μεγάλο ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

Για την Τσέλσι ωστόσο το βαρέλι μοιάζει να μην έχει πάτο, καθώς πέρα από το παιχνίδι… χάθηκε και ο Ζοάο Φέλιξ ο οποίος αποκτήθηκε μόλις πριν από δύο ημέρες. Παρότι ο Πορτογάλος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των «μπλε», αποβλήθηκε στην ολοκλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να «μαυρίζει» το ντεμπούτο του στην ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Μέσι για το μέλλον του

Ο 23χρονος σταρ έγινε μάλιστα ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Τσέλσι που βλέπει την κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του, ενώ πρόκειται και για τον πρώτο ποδοσφαιριστή από το 2014 που αποβάλλεται στο ντεμπούτο του στην Premier League.

Κι όμως, η κατάσταση για την Τσέλσι μπορεί να γίνει και χειρότερη, εάν αναλογιστεί κανείς πως δεν θα έχει τον Φέλιξ για τα επόμενα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί ξανά σε περίπου έναν μήνα, χάνοντας έτσι πρακτικά το 1/6 της θητείας του στην Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού έως και το καλοκαίρι!

Εάν μπουν στο τραπέζι και τα νούμερα της υπόθεσης, τότε το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο δανεισμός του Φέλιξ θα κοστίσει στην Τσέλσι περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ.

Στο διάστημα απουσίας του, ο Φέλιξ θα στοιχίσει στους Λονδρέζους περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ, αν αναλογιστεί κανείς τη συνολική του παρουσία μέχρι τον Ιούνιο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η Τσέλσι θα χρειαστεί να δώσει για τον Πορτογάλο περίπου 600.000 ευρώ ανά παιχνίδι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ