Ο Μάρκο Σίλβα γράφει ιστορία στον πάγκο της Φόυλαμ (vids, pic)

Ο Μάρκο Σίλβα γράφει ιστορία στον πάγκο της Φόυλαμ (vids, pic)

Το απίθανο στατιστικό του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού το οποίο του... χαρίζει ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάρκο Σίλβα να ανανεώνει την συνεργασία του με την Φούλαμ μέχρι το 2026.

Και πως να μην γίνει αυτό θα αναρωτηθεί εύλογά κάποιος ο οποίος έχει παρακολουθήσει την φετινή ξέφρενη πορεία της ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, η οποία την έχει φέρει στο +16 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και στο -2 από την 5η θέση η οποία σου δίνει το εισιτήριο αλλά και το δικαίωμα για το ευρωπαϊκό όνειρο.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» στον κόσμο του Ολυμπιακού – Περισσότεροι από 24.000 οπαδοί έκλεισαν ήδη θέση για το ματς με τον Άρη

Τελευταίο θύμα για την τρομερή και φοβερή Φούλαμ; Η Τσέλσι του Πότερ της οποία και επιβλήθηκε με 2-1 για να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League για πρώτη φορά μετά από το μακρινό 1966.

Ναι τελευταία φορά που η Φούλαμ έβαλε 12 συνεχόμενους πόντους στο σακούλι ήταν πριν από 57 χρόνια. Τόσα χρειάστηκε το σύνολο του Μάρκο Σίλβα, με τον 45χρονο τεχνικό να το καταφέρνει και αυτό.

Έχοντας βάλει μπλόκο με το «καλημέρα» της σεζόν στην Λίβερπουλ του Κλοπ, έχοντας φιλοδωρήσει με δύο και τρία τέρματα ομάδες με τις οποίες είχε τους ίδιους στόχους (τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν), όπως Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα, αλλά και έχοντας πουλήσει ακριβά το τομάρι της και με τις «μεγάλες», Σίτι, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ η Φούλαμ συνεχίζει να τρελαίνει το «Νησί».

Με καπετάνιο της τον Μάρκο Σίλβα ο οποίος έχει βαλθεί να βάλει μια για πάντα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας. Προς το παρόν έσπασε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ, έχοντας καταφέρει όχι μόνο να δώσει «μαξιλαράκι» ασφαλείας στην ομάδα του όσον αφορά την παραμονή, αλλά και να φλερτάρει με τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Επόμενος αντίπαλος η επίσης ανεβασμένη την φετινή χρονιά, Νιούκαστλ. Στόχος; Μα φυσικά το 5Χ5 και η αναρρίχηση στην βαθμολογία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ