Τσέλσι – Μούντρικ: Το χρονικό της «αρπαγής» της χρονιάς (pics, vids)

Τσέλσι – Μούντρικ: Το χρονικό της «αρπαγής» της χρονιάς (pics, vids)

Μέσα σε ένα απόγευμα, η Τσέλσι κατάφερε να «κλείσει» τον Μούντρικ της Σαχτάρ, για τον οποίο η Άρσεναλ διαπραγματευόταν εδώ και σχεδόν μισό χρόνο!

Ένα από τα «μπαμ» του χειμώνα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η Τσέλσι. Για την ακρίβεια, η υπόθεση του Μιχάιλο Μούντρικ βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο, καθώς οι «μπλε» τα έχουν βρει σε όλα με τη Σαχτάρ και απομένουν οι υπογραφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να πάρει επίσημη μορφή το deal.

Ένα deal το οποίο χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα. Δεν έχουν περάσει άλλωστε και πολλά 24ωρα από την τελευταία φορά που τα αγγλικά Μέσα έγραφαν ότι η Άρσεναλ τα είχε (σχεδόν) βρει σε όλα με τη Σαχτάρ. Το τελικό ποσό των «κανονιέρηδων» ωστόσο δεν ξεπερνούσε τα 85 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με όλα τα μπόνους.

Διαβάστε επίσης: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εδώ: Ο Τεν Χάαγκ «ξύπνησε» το θηρίο (pics)

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι δεν έδειξαν αμέσως έντονο ενδιαφέρον, παρά μόνο μια γρήγορη ματιά στην περίπτωση του Μούντρικ ο οποίος είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει βγάλει η Ουκρανία τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, οι «μπλε» συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Σαχτάρ πριν από περίπου 10 ημέρες, καθώς ο Ντάριο Σρνα βρέθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κι όμως, ούτε καν μετά από αυτή τη συνάντηση δεν φάνηκαν να «ψήνονται» τόσο πολύ οι άνθρωποι της Τσέλσι, παρότι εντός του συλλόγου σχεδόν όλοι είχαν μόνο θετικά να πουν για την ποιότητα του Μούντρικ.

Όλα ωστόσο άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες. Το μεγάλο πρόβλημα της Τσέλσι στην επίθεση άλλαξε εντελώς τα πλάνα. Ο Τοντ Μπόλι και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είδαν ότι είχαν την ευκαιρία να «αρπάξουν» τον Μούντρικ μέσα από τα χέρια των συμπολιτών τους, οι οποίοι έμοιαζαν ανίκανοι να ολοκληρώσουν ένα δικό τους deal.

Έτσι και έγινε. Άνθρωποι της Τσέλσι βρέθηκαν στην Πολωνία και ουσιαστικά έφτασαν σε συμφωνία με τη Σαχτάρ μέσα σε ένα απόγευμα, προσφέροντας στους Ουκρανούς ένα πακέτο που φτάνει μέχρι τα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με όλα τα μπόνους.

Το μπαλάκι έφτασε στα χέρια του Μούντρικ. Ο Ουκρανός, παρότι έδειχνε από την αρχή μια προτίμηση προς την Άρσεναλ, άλλαξε γνώμη και εν τέλει δέχτηκε την πρόταση της Τσέλσι. Μάλιστα, ο 22χρονος εξτρέμ μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής προς το Λονδίνο, μαζί με την αντιπροσωπεία της Τσέλσι και θα δώσει το «παρών» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με την Κρίσταλ Πάλας.

Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να είχε ο Γκρέιαμ Πότερ, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτισο Ρομάνο, ο τεχνικός της Τσέλσι επικοινώνησε με τον ίδιο τον Μούντρικ και του ανέλυσε το πρότζεκτ αλλά και τα πλάνα που έχει για εκείνον.

Εντός της ημέρας, εφόσον δεν συμβεί κάτι το απίθανο, η Τσέλσι θα ανακοινώσει την απόκτηση του Ουκρανού εξτρέμ και θα ολοκληρώσει μια ακόμα «ηχηρή» μεταγραφή, από την ημέρα που ανέλαβε τον σύλλογο η κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ