Νέα «σφαλιάρα» για την Έβερτον (2-0) – Σημαντικός βαθμός για τη Νότιγχαμ (1-1)

Νέα «σφαλιάρα» για την Έβερτον (2-0) – Σημαντικός βαθμός για τη Νότιγχαμ (1-1)

Η Γουέστ Χαμ νίκησε με 2-0 την έβερτον και «βύθισε» ακόμα περισσότερο την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ. Βαθμός «χρυσάφι» για τη Νότιγχαμ στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Δεν έχει τέλος η «κατηφόρα» για την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρτ, με τα «ζαχαρωτά» να γνωρίζουν νέα ήττα, αυτήν τη φορά από τη Γουέστ Χαμ, στο Λονδίνο, για την 21η αγωνιστική της Premier League. Πήρε «χρυσή» ισοπαλία η Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της Μπόρνμουθ (1-1) και παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ υποδέχθηκε την Έβερτον με την ομάδα του Λάμπαρτ να προέρχεται από τρεις σερί ήττες και να μην καταφέρνει να «σηκώσει κεφάλι». Τα «σφυριά» άνοιξαν το σκορ με τον Μπόουεν στο 34ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 41′ «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Σισέ – Νέα πρόταση στον Ολυμπιακό

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική ισοπαλία απέναντι στην Μπόρνμουθ, χάρη στο γκολ του Σαμ Σάριτζ στο 83′ και διατήρησε έτσι την απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού στους τέσσερις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 28ο λεπτό από γκολ του Τζέιντον Άντονι, ενώ θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο 13′, αλλά το γκολ του Γιέιτς ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Premier League (21/1):

Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-0
Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1
Λέστερ – Μπράιτον 2-2
Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 0-1
Γουέστ Χαμ – Έβερτον 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ