Γκουαρντιόλα: «Μας λείπει το πάθος – Οι οπαδοί μας είναι σιωπηλοί»

Γκουαρντιόλα: «Μας λείπει το πάθος – Οι οπαδοί μας είναι σιωπηλοί»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως οι παίκτες του πλέον δεν έχουν το πάθος και το κίνητρο για να πάνε μπροστά τον σύλλογο και πως αυτό αποτυπώνεται και τον κόσμο στο Etihad.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις τις το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Γουλβς (22/1) ανέφερε πως όταν νιώσει ότι έχει χάσει την ομάδα θα αποχωρήσει από αυτήν και έφερε ως παράδειγμα τον αγώνα με την Τότεναμ για να τονίσει το γεγονός πως οι παίκτες του δεν είχαν πάθος και κίνητρο, όπως και τον Etihad το οποίο για 45 λεπτά ήταν σιωπηλό.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για Βατσλίκ – Ποια ομάδα θέλει τον Τσέχο τερματοφύλακα…

«Κέρδισα τέσσερις τίτλους στη La Liga στη σειρά και δεν ήταν το ίδιο με τον πέμπτο. Δεν είχα την ίδια δίψα. Η Ρεάλ κέρδισε στο πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά.

Καταλαβαίνω πώς νιώθουν οι παίκτες μου, αλλά είμαι εδώ για να το σταματήσω. Ο πρόεδρος το γνωρίζει. Θέλω να είμαι εδώ διαφορετικά, δεν θα είχα υπογράψει (νέο συμβόλαιο νωρίτερα αυτή τη σεζόν), αλλά αν χάσω την ομάδα, χάνω κάτι. Δεν μπορώ να μείνω.

Έχουμε γράψει ιστορία στην Premier League για όλα όσα κάναμε, για τον τρόπο που τα κάναμε, για τα ρεκόρ που σπάσαμε, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά αυτό είναι το παρελθόν,

Ο σύλλογος πρέπει να προχωρήσει. Αυτά τα γκολ που χαρίσαμε όπως το δεύτερο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αποδεκτά. Οι οπαδοί μας θέλουν να μας βλέπουν πιο συχνά όπως στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Τότεναμ. Αυτό πρέπει να κάνουμε.

Μας έλειπε το πάθος, η επιθυμία, να κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό. Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς μας. Είναι τόσο σιωπηλοί για 45 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ