Νέα σενάρια για Βατσλίκ – Ποια ομάδα θέλει τον Τσέχο τερματοφύλακα…

Νέα σενάρια για Βατσλίκ – Ποια ομάδα θέλει τον Τσέχο τερματοφύλακα…

Έντονο ενδιαφέρον για τον Τόμας Βατσλίκ - Τι λένε στην Αγγλία για τον Τσέχο γκολκίπερ και το μέλλον του...

Ο Τόμας Βατσλίκ επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί πριν από τρεις μήνες, την ώρα που τα σενάρια γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν στο εξωτερικό.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας φαίνεται πως απασχολεί αρκετές ομάδες, με την Άλκμααρ να είναι μια από τις ομάδες που ακούγονται, όμως φέρεται να προστέθηκε ακόμη ένας «μνηστήρας» για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, ο Βατσλίκ είναι ο πρώτος στόχος της Χάντερσφιλντ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού γκολκίπερ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «footballleagueworld.co.uk», ο έμπειρος γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ελληνική ομάδα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Χάντερσφιλντ και να τον κάνει δικό της.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση προς τους ερυθρόλευκους για τον Βατσλίκ, όμως στο Νησί θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βατσλίκ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το περσινό καλοκαίρι και έχει καταγράψει συνολικά 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, ο Βατσλίκ είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχοντας 53 ματς με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ