Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 3-0: «Οne Haaland Show» και τριάρα για τους «πολίτες»

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 3-0: «Οne Haaland Show» και τριάρα για τους «πολίτες»

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει τρεις φορές, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε της Γουλβς με σκορ 3-0.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απέδειξε για άλλη μία φορά πως δεν έχει αντίπαλο, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη με σκορ 3-0 επί της Γουλβς στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Νορβηγός στράικερ δεν σταμάτησε πουθενά και σημείωσε χατ-τρικ για να οδηγήσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στη νίκη, φτάνοντας πλέον τους 45 πόντους, ενώ οι «λύκοι» έμειναν στους 17 πόντους ελάχιστα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο μέρος πέρασε σχεδόν χωρίς γκολ, όμως ο Χάαλαντ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά την πάσα του Ντε Μπρόινε στο 40′ για το 1-0. Με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους, στο 50′, ο Νορβηγός ευστόχησε σε πέναλτι για το 2-0, ενώ στο 54′ ο Χάαλαντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά την ασίστ του Μαχρέζ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έμερσον, Στόουνς, Λαπόρτ, Ακαντζί, Λιούις (46’ Ακέ), Γκιντογκάν, Ρόδρι (75’ Φίλιπς), Ντε Μπρόινε (75’ Μπερνάρντο Σίλβα), Γκρίλις, Μαχρέζ (80’ Πάλμερ), Χάαλαντ

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Κίλμαν, Κόλινς, Μπουένο (80’ Αΐτ Νουρί), Λεμινά, Νέβες, Χιμένες (46’ Μουτίνιο), Νούνες, Τραορέ (46’ Κούνια), Χουάνγκ (46’ Σαράμπια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ