Τι λένε για το μέλλον του Λάτο στην Ισπανία

Τι λένε για το μέλλον του Λάτο στην Ισπανία

Ο Τόνι Λάτο έχει πρόταση ανανέωσης από τη Βαλένθια, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την Ισπανία, αλλά και από άλλους συλλόγους στην Ευρώπη.

Ο Ραμόν ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ του Σαββάτου από τον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο μπακ να είναι ο «εκλεκτός» του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων.

Ο 21χρονος μπακ είχε συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr και ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών με τον Ολυμπιακό.

Πριν οι Πειραιώτες έρθουν σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο, ένα από τα ονόματα που ακουγόταν για τον Ολυμπιακό ήταν και αυτό του Τόνι Λάτο της Βαλένθια, ο οποίος μένει ελεύθερος από τις νυχτερίδες το καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ο Ισπανός μπακ ήθελε να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της Βαλένθια, κάτι που έχει εισηγηθεί και στη διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Οι ιθύνοντες των νυχτερίδων μάλιστα έχουν καταθέσει ήδη δυο προτάσεις για νέο συμβόλαιο στον παίκτης, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, τις οποίες όμως δεν έχει αποδεχτεί ο Λάτο, διότι θεωρεί ότι δεν είναι τα χρήματα αρκετά.

Σύμφωνα με το «eldesmarque.com», ο Λάτο έχει στα χέρια του πέρα από το νέο συμβόλαιο και αρκετές προτάσεις από συλλόγους στην Ισπανία, αλλά και μια εξαιρετική οικονομικά πρόταση από ομάδα της Γαλλίας, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή.

Το δημοσίευμα ακόμα αναφέρει ότι ο Λάτο «έπαιξε» δυνατά το προηγούμενο διάστημα για τον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον Ραμόν, οπότε άφησαν στην άκρη την περίπτωση του και ο Λάτο, εφόσον δεν καλύπτεται από την πρόταση ανανέωσης της Βαλένθια κοιτάζει τις υπόλοιπες επιλογές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ