Σοκ στη Γιουνάιτεντ: Τρεις μήνες εκτός ο Έρικσεν

Σοκ στη Γιουνάιτεντ: Τρεις μήνες εκτός ο Έρικσεν

Χωρίς τον Κρίστιαν Έρικσεν για τους επόμενους τρεις μήνες θα χρειαστεί να πορευτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κρίστιαν Ερικσεν, στον αγώνα κυπέλλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρέντινγκ, το περασμένο Σάββατο (28/1). Ο Δανός μέσος δέχθηκε δυνατό χτύπημα στον αστράγαλο από τον βετεράνο επιθετικό Αντι Κάρολ και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις μήνες, χάνοντας ουσιαστικά σχεδόν όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Στην ανακοίνωσή της, η Γιουνάιτεντ αναφέρει ότι ο 30χρονος άσος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, επισημαίνοντας πάντως ότι, με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις, η επιστροφή του προσδιορίζεται για τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου.

Διαβάστε επίσης: Τι απάντησε ο Ολυμπιακός στη νέα πρόταση της Μονπελιέ για τον Ρέαμπτσιουκ

Ο Ερικσεν, ο οποίος μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έμεινε για περισσότερο από έξι μήνες εκτός γηπέδων, επέστρεψε πριν από ένα χρόνο στη δράση με τη Μπρέντφορντ και το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στους «κόκκινους διαβόλους». Μέχρι τώρα, έχει αγωνιστεί στα 31 από τα 32 ματς της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και εννέα ασίστ, και αποτελεί παίκτη «κλειδί» για την ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ