Τι απάντησε ο Ολυμπιακός στη νέα πρόταση της Μονπελιέ για τον Ρέαμπτσιουκ

Τι απάντησε ο Ολυμπιακός στη νέα πρόταση της Μονπελιέ για τον Ρέαμπτσιουκ

H Μονπελιέ έκανε νέα πρόταση ύψους 4.5 εκατ. ευρώ για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά και ο Μολδαβός μπακ θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/1) υπήρξαν ρεπορτάζ στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μονπελιέ για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Σήμερα, οι Γάλλοι επανήλθαν και έκαναν νέα προσφορά ύψους 4.5 εκατ. ευρώ για τον Μολδαβό αριστερό μπακ. «Σύμφωνα με πληροφορίες, η  Μονπελιέ ανέβασε την προσφορά της στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος επίσης είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μπολόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα sportitalia.com.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά και στη νέα πρόταση που έκανε ο γαλλικός σύλλογος και ο Μολδαβός αριστερός μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, φορώντας τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 31 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας 5 ασίστ σε 2.535 λεπτά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ