Απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες ο Γκρίνγουντ

Απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες ο Γκρίνγουντ

Η εισαγγελία του Μάντσετσερ ανακοίνωσε πως ο Μέισον Γκρίνγουντ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού κατά της πρώην συντρόφου του.

Καμία κατηγορία δεν αντιμετωπίζει πλέον ο Μέισον Γκρίνγουντ, για κακοποίηση αλλά και απόπειρα βιασμού της πρώην συντρόφου του, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μάντσεστερ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταγγελθεί από την τότε σύντροφό του ότι τη βίασε, τη χτύπησε και της ασκούσε ψυχολογική πίεση, με συνέπεια να προφυλακιστεί. Η δίκη του ήταν προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Νοέμβριο, όμως όπως έκανε γνωστό η εισαγγελία ο 21χρονος αθωώθηκε, μετά από νέα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια σε συνδυασμό με την απόσυρση βασικών μαρτύρων.

Διαβάστε επίσης: Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»

Η ενημέρωση:

«Έχουμε καθήκον να κρατάμε τις υποθέσεις υπό συνεχή έλεγχο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο συνδυασμός της απόσυρσης των βασικών μαρτύρων και του νέου υλικού που ήρθε στο φως σήμαινε ότι δεν υπήρχε πλέον ρεαλιστική προοπτική καταδίκης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, έχουμε καθήκον να σταματήσουμε την υπόθεση.

Έχουμε εξηγήσει την απόφασή μας σε όλες τις πλευρές.

Θα ενθαρρύνουμε πάντα τα πιθανά θύματα να εμφανιστούν να αναφέρουν τις υποθέσεις τους στην αστυνομία και θα διώκουμε ποινικά οπουδήποτε χρειάζεται».

Ο Γκρίνγουντ έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2025 και όλο αυτό το διάστημα πληρωνόταν κανονικά τον μισθό του, της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ τον μήνα. Η στάση που θα κρατήσουν από εδώ και μπρος οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένει άγνωστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ