Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Στον τελικό του League Cup με δύο νίκες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Στον τελικό του League Cup με δύο νίκες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ και με δύο νίκες προκρίθηκε στον τελικό του League Cup που την περιμένει η Νιούκαστλ.

Την πρόκρισή της στον τελικό του League Cup «σφράγισε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μετά το 3-0 στο «City Ground», επικράτησε με 2-0 και στη ρεβάνς της Νότιγχαμ Φόρεστ κι έκλεισε ραντεβού με τη Νιούκαστλ στο Γουέμπλεϊ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο ματς το οποίο ήταν ανοιχτό καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ. Τελικά, τα γκολ τα πέτυχε η Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 73′ ο Μαρσιάλ έκανε το 1-0 μετά από προσπάθεια του Ράσφορντ και τρία λεπτά αργότερα ο Φρεντ διαμόρφωσε και το 2-0 από ασίστ του Ράσφορντ.

Διαβάστε επίσης: Ο «νέος» Ολυμπιακός, η «πρώτη» για Κανός, Μπουτούτσι στο Ρέντη και η απόφαση Μίτσελ ενόψει ΠΑΟΚ…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χίτον, Βαράν (80’ Μαγκουάιρ), Σο, Γουάν Μπισάκα, Μαρτίνες, Φρεντ, Κασεμίρο (80’ Λίντελεφ), Φερνάντες, Γκαρνάτσο (62’ Ράσφορντ), Άντονι (62’ Σάντσο), Βέγκχορστ (62’ Μαρσιάλ)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χένεσι, Ουίλιαμς, Λόντι (64’ Οριέ), Μπολί, ΜακΚένα, Μανγκαλά, Φρόιλερ (64’ Ντανίλο), Λίνγκαρντ, Σκάρπα (86’ Χάμοντ), Τζόνσον (64’ Μάιτεν), Σάριτζ (86’ Οσόνγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ