Σημαντική μεταγραφή για Νότιγχαμ: Απέκτησε τον Αντρέ Αγιού

Σημαντική μεταγραφή για Νότιγχαμ: Απέκτησε τον Αντρέ Αγιού

Νέο μεταγραφικό... μπαμ από την Νότιγχαμ, που έκανε δικό της τον Αντρέ Αγιού.

Νέα μεταγραφική… ένεση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετά το τριπλό «χτύπημα» με Κέιλορ Νάβας, Φελίπε και Τζόντζο Σέλβι, η ομάδα του Στιβ Κούπερ προχώρησε σε άλλη μία κίνηση την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η Νότιγχαμ έκανε δικό της και τον Αντρέ Αγιού. Η 13η του βαθμολογικού πίνακα της Premier League ήταν η νικήτρια στη… μάχη με την Εβερτον, ανακοινώνοντας την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Γκάνας.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Στο χέρι μας το νταμπλ»

Ο 33χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαντ και στις πρώτες του δηλώσεις, εξέφρασε τη χαρά του για τη μετακίνηση στη Φόρεστ.

«Είναι σπουδαίο συναίσθημα να υπογράφεις για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος και τι σημαίνει για την πόλη και τους οπαδούς.

Πάντα ήταν δύσκολα τα πράγματα όταν έπαιζα ως αντίπαλος της Φόρεστ σε οποιοδήποτε γήπεδο και το Σίτι Γκράουντ είναι ένα γήπεδο που αγαπώ», τόνισε ο 33χρονος επιθετικός, για να συμπληρώσει:

«Ο Στιβ Κούπερ είναι κάποιος που με γνωρίζει καλά και ξέρει πώς να δουλέψει μαζί μου εντός και εκτός γηπέδου. Έχουμε μία ισχυρή σχέση, είναι ξεχωριστός προπονητής και άνθρωπος.

Ξέρω τι μπορώ να φέρω στην ομάδα, είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα και να διασφαλίσω ότι θα μείνουμε στην Premier League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ