«Μπορεί να ανακοινωθεί σήμερα ο διάδοχος του Βενγκέρ»!

«Μπορεί να ανακοινωθεί σήμερα ο διάδοχος του Βενγκέρ»!

Η Άρσεναλ ενδέχεται να ανακοινώσει τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ ακόμα και εντός της ημέρας, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Sun»!

Το τέλος εποχής που λαμβάνει χώρα στην Άρσεναλ, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ από τον πάγκο της ομάδας έπειτα από 22 χρόνια, σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους «κανονιέρηδες», η οποία μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Sun» σε ρεπορτάζ της, η ομάδα του Λονδίνου μπορεί να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Βενγκέρ ακόμα και σήμερα, σημειώνοντας ότι στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδη.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή του Αλσατού τεχνικού είναι εκείνο του πρώην παίκτη του και νυν προπονητή του Ορλάντο, Πατρίκ Βιεϊρά, όπως και αυτά των Ντομένικο Τεντέσκο της Σάλκε και του Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Χόφενχαϊμ.

Παράλληλα, οι μπουκς δίνουν ως πρώτα – στοιχηματικά- φαβορί, τον πρώην προπονητή της Λίβερπουλ και νυν της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, τον Τόμας Τούχελ, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Κάρλο Αντσελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ